• 28 Ιανουαρίου, 2021

Αλαλούμ με τα κρούσματα στην Κοζάνη και καβγάς Χαρδαλιά με τον Περιφερειάρχη

 Αλαλούμ με τα κρούσματα στην Κοζάνη και καβγάς Χαρδαλιά με τον Περιφερειάρχη

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί ως προς τον πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων με κοροναϊό στην Κοζάνη καθώς άλλα νούμερα ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ και άλλα έχει η Περιφέρεια.

Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι η πόλη είναι σε lockdown…

Σήμερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 53 νέα κρούσματα στην περιοχή,τρεις δήμοι της οποίας τελούν υπό καθεστώς αυστηρού lockdown μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τους δήμους Εορδαίας, Βοϊού και Κοζάνης.

Αποκάλυψη Politico: Επιστολή Μητσοτάκη στην ντερ Λάιεν – Πρότεινε πιστοποιητικό εμβολιασμού για ελεύθερη κυκλοφορία ατόμων

Όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία διαθέτει στα χέρια του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, η πόλη της Κοζάνης κατέγραψε την Τρίτη μόλις, ένα κρούσμα!

Το γεγονός αποτέλεσε αντικείμενο έντονης τηλεφωνικής αντιπαράθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες από τα parapolitika.gr, μεταξύ του Γιώργου Κασαπίδη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Άλλη εικόνα δίνουν οι δήμαρχοι της περιοχής που είναι σε lockdown καθώς υποστηρίζουν ότι τα 30 από τα 58 κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ…. ετεροχρονισμένα,καθώς αφορούν περασμένο χρονικό διάστημα.