• 13 Απριλίου, 2021

Μήνυση Φουρθιώτη σε Πολάκη-Βαξεβάνη- Ένταλμα σύλληψης για τις αποκαλύψεις ότι έχει φρουρά

 Μήνυση Φουρθιώτη σε Πολάκη-Βαξεβάνη- Ένταλμα σύλληψης για τις αποκαλύψεις ότι έχει φρουρά

Μήνυση στον Παύλο Πολάκη έκανε ο Μένιος φουρθιώτης ζητώντας μάλιστα την αυτόφωρη σύλληψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προανακριτική σε βάρος του γιατί σχολίασε την φύλαξή του από 14 αστυνομικούς και της παραχώρησης από την αστυνομία θωρακισμένου αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του που διάλεξε ο ίδιος.

Ο παρουσιαστής βέβαια δεν περιορίστηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κινήθηκε νομικά και κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη και πολλούς αστυνομικούς που αποκάλυψαν το φιάσκο με τη φύλαξή του.

Με ανάρτησή του τα ξημερώματα της Τετάρτης ( δείτε εδώ ), ο Παύλος Πολάκης έκανε γνωστό ότι του υπέβαλε μήνυση ο Μένιος Φουρθιώτης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο παρουσιαστής “ζητάει μάλιστα αυτόφωρη σύλληψη και προανακριτική για μένα” ενώ απευθυνόμενος στον υπουργό Δημοσίας Τάξεως Μ.Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μ.Καραμαλάκη αφενός λέει “τη διεύθυνση μου στο Μοσχάτο την ξέρετε, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ” και αφετέρου ζητά να μάθει γιατί “εγώ ως πρώην υπουργός και νυν βουλευτής (που έχω δεχτεί απειλές και επίθεση με μολότοφ στο σπίτι μου) δεν έχει η ασφάλειά μου υπηρεσιακό αυτοκίνητο και έχει ο ατζένης μοντέλων μαζί με 14 αστυνομικούς;”

Δείτε εδώ: Η περιγραφή του Κώστα Βαξεβάνη και του Documento για την μήνυση Φουρθιώτη