Μικρούτσικος για James Καφετζή: Η Ελλάδα της ανεργίας και της φτώχιας πανηγυρίζει

 Μικρούτσικος για James Καφετζή: Η Ελλάδα της ανεργίας και της φτώχιας πανηγυρίζει

Survivor και… πρωί Δευτέρας. Στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την πανηγυρική υποδοχή του James Καφετζή στη Ρόδο, η οποία έγινε με βεγγαλικά και μουσική.

«Εάν αυτά τα πλάνα, σε μελλοντικές κοινωνίες, κρατηθεί αυτό το βιντεάκι και ένας ιστορικός του παρελθόντος – στο μέλλον – δει αυτά τα πλάνα από την Ελλάδα του 2021 και του πεις είναι η Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχιας, είναι η Ελλάδα κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας και μετά από ένα lockdown … η Ελλάδα που έχει περάσει μνημόνια … θα πει τότε ότι είναι ανιστόρητος, διότι αυτά εδώ τα πλάνα δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις σκηνές αλαλαγμού που είδαμε στην υποδοχή του James Καφετζή στη Ρόδο.

Λυμπεράκη: Τέλος από το δελτίο ειδήσεων του Open

Και συνέχισε: «Εδώ αποδεικνύεται η μεγάλη δύναμη της τηλεόρασης, που ξέρει να πετάει τη μπάλα έξω για καθυστέρηση και ενώ τραβάμε και έχουμε χιλιάδες προβλήματα, μάς κάνει σημαντικό κάτι που είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας και της παρατήρησης. Και όλα αυτά τα λέω με εκτίμηση στον Τζέημς που τον θεωρώ νικητή, έχει την αγάπη μας την εκτίμησή μας… αλλά μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια ότι όλα είναι λυμένα και ενθουσιασμένη η νεολαία λέει “αού αού αού” (το σύνθημα της μπλε ομάδας). Αυτό είναι ένα φάουλ, όχι των παιδιών, αλλά εγγενής αδυναμία της τηλεόρασης που το παίρνει το αναγορεύει και το κάνει κεντρικό και μας πετάει μέσα στη λήθη των υπαρκτών προβλημάτων».

Tο μεσημέρι του Σαββάτου (15/5), ο νεαρός πρώην παίκτης του «Survivor» James Καφετζής επέστρεψε στην Αθήνα και λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε για τη Ρόδο, όπου και κατάγεται. Ωστόσο, οι κάτοικοι του νησιού του επιφύλασσαν μία έκπληξη. Μαζεύτηκαν στο αεροδρόμιο και τον υποδέχτηκαν με…. «πριγκιπικές τιμές». Φώναζαν συνθήματα, είχαν δυνατή μουσική, ενώ καπνογόνα και πυροτεχνήματα συμπλήρωναν το εορταστικό κλίμα. Ανάμεσα στο πλήθος, βρισκόταν και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε έρθει αρκετά κοντά με τον James και τον Νίκο Μπάρτζη.

Πηγή: ethnos.gr

Χρήστος Σταθόπουλος