• 20 Απριλίου, 2021

Μαρίνα Πατούλη: Αινιγματική ανάρτηση για το “ταξίδι προς την ευτυχία”

 Μαρίνα Πατούλη: Αινιγματική ανάρτηση για το “ταξίδι προς την ευτυχία”

Για το ταξίδι της προς την ευτυχία μιλά η πρώην σύζυγός του Γιώργου Πατούλη Μαρίνα, με μια αινιγματική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα όπως αναφέρει η ίδια, το ταξίδι για την ευτυχία ξεκινά στα 46 χρόνια, τονίζοντας “είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί.”

«Πότε ξεκινά το ταξίδι για την ευτυχία ;;;;;;;Το σημείο καμπής στη ζωή του ανθρώπου είναι τα 46 χρόνια!!!Τουλάχιστον, αυτό είναι το μήνυμα της έρευνας που διάβασα στο Βρετανικό περιοδικό «Economist»και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας, αναφέρει η Μαρίνα Πατούλη.

Από την ακμαία δεκαετία των 20 ετών μέχρι την ωριμότητα ο δρόμος για την κατάκτηση της ευτυχίας μπορεί να μην είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα.

Το πώς βιώνει κάθε άνθρωπος αυτή τη διαδρομή… είναι θέμα προσωπικών επιλογών, συνθηκών αλλά κ στάσης και φιλοσοφίας ζωής! Στο κυνήγι της ευτυχίας θα παλέψεις, θα απογοητευτείς, θα ματαιωθείς, θα πέσεις αλλά και θα σηκωθείς… Η ψυχολογική ευμάρεια , σύμφωνα με μελέτες έχει την καμπύλη του λατινικού γράμματος U Στα 20 χρόνια βρισκόμαστε στην ακμή , στα 46 φθάνουμε στη βάση που είναι η επανεκκίνηση για το ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί…!»