• 29 Ιουλίου, 2021

Μαρία Ιωαννίδου: Τον αγαπούσα πολύ, έχασα ένα μέλος από την οικογένειά μου

 Μαρία Ιωαννίδου: Τον αγαπούσα πολύ, έχασα ένα μέλος από την οικογένειά μου

Η Μαρία Ιωαννίδου είχε συνεργαστεί πολλές φορές με τον μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο, και μάλιστα, ήταν στο πλευρό του στην τελευταία παράσταση που συμμετείχε πριν από δύο χρόνια στο «Μαριχουάνα Στοπ».

«Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Το έμαθα από εσάς. Είναι συγκλονιστικό. Συγγνώμη που με ακούτε έτσι, αλλά εγώ γνώριζα τον Τόλη χρόνια πίσω στην πρώτη παράσταση που έγινε τότε για τη Μαριχουάνα, ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές μαζί. Ήταν συγκλονιστικός ο Τόλης. Γέμιζε όλη η Λεωφόρος Αλεξάνδρας για να έρθει να δει τον Τόλη, αυτό τον ερωτικό, τον μελωδικό, τον όμορφο Τόλη Βοσκόπουλο» δήλωσε συγκινημένη η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Βοσκόπουλος: “Έφυγε” ο πρίγκηπας του ελληνικού τραγουδιού – Η μυθική καριέρα του, η θυελλώδης ζωή του

«Είχαμε και πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ήταν γλυκός, τρυφερός, γενναιόδωρος με τις γυναίκες. Μου είχε χαρίσει τότε ένα σκυλάκι και το είχα 15 χρόνια. Τον αγαπούσα πολύ τον Τόλη ήταν εξαιρετικός, ήταν μοναδικός, ήταν ξεχωριστός και δεν είναι λόγια αυτά που λέγονται τώρα, είναι λόγια που λέγονται πάντα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου, της ιστορίας μου, της πορείας μου, γιατί καταλαβαίνετε, ήμουν και εγώ πολύ νεαρή τότε που ξεκινούσα. Πριν από έναν χρόνο ήμασταν μαζί. Όποτε έβγαινε στη σκηνή εγώ έκλαιγα. Μου έπιανε το χέρι πάνω στη σκηνή. Αυτή τη στιγμή χάνω ένα μέλος από την οικογένεια μου. Τον αγαπούσα, μου θύμιζε τόσα πολλά. Επρόκειτο να συνεργαστούμε ξανά, αλλά…» πρόσθεσε.