• 14 Απριλίου, 2021

Μαρέβα Μητσοτάκη – Σούζαν Πομπέο: Η επίσκεψη στο μοναστήρι και το γεύμα στο παλιό λιμάνι Χανίων (εικόνες)

 Μαρέβα Μητσοτάκη – Σούζαν Πομπέο: Η επίσκεψη στο μοναστήρι και το γεύμα στο παλιό λιμάνι Χανίων (εικόνες)

Η Σούζαν Πομπέο και η Μαρέβα Μητοστάκη ήταν προγραμματισμένο να επισκεφτούν το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας, επίσκεψη που ακυρώθηκε λόγω αδιαθεσίας της συζύγου του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών. Τελικά, επισκέφθηκαν τη γυναικεία μονή του Τιμίου Προδρόμου στις Κορακιές.

Ο νέος φωτισμός της Ακρόπολης (vid)

Τις δύο κυρίες υποδέχθηκε η ηγουμένη της Μονής. Η κυρία Πομπέο περιηγήθηκε στο μουσείο της Μονής ενώ της πρόσφεραν κέρασμα γλυκό τριαντάφυλλο και λιμοντσέλο. Η Μαρέβα Μητοστάκη από την πλευρά της έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανακαίνιση της Μονής καθώς εκεί βαφτίστηκε η κόρη της.

Η βόλτα στο λιμάνι και το γευμά

Στη συνέχεια, η Μαρέβα Μητσοτάκη ξενάγησε τη σύζυγο του Μάικ Πομπέο στο ενετικό λιμάνι των Χανίων. Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι δυο κυρίες μαζί και με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, έκαναν βόλτα κατά μήκος του λιμενοβραχίονα απολαμβάνοντας τη θέα και τον καλό καιρό. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι, προκειμένου η κυρία Μητσοτάκη να παραθέσει γεύμα με εκλεκτά πιάτα στην Σούζαν Πομπέο. Η επίσκεψη και το γεύμα στο λιμάνι γίνεται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: neakriti – flashnews