• 29 Νοεμβρίου, 2021

Λένορμαν: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι – Ένταση με τον εισαγγελέα

 Λένορμαν: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι – Ένταση με τον εισαγγελέα

Αναβολή για τις 24 Νοεμβρίου πήρε η δίκη του γνωστού τράπερ και των τριών συγκατηγορουμένων του για την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό, προκειμένου να καταθέσει στο δικαστήριο το θύμα της επίθεσης.

Και οι 4 κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο ΑΤ εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους.

Ποινικός Κώδικας: Κακούργημα η κατοχή μολότοφ σε πορεία

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τα τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ του εισαγγελέα και του γνωστού τράπερ. Δίκη τράπερ

Κατηγορούμενος: Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» είπε ο νεαρός καλλιτέχνης στο δικαστήριο.

Εισαγγελέας : Εγώ αν ασκούσα τη δίωξη, θα σας έστελνα ανακριτή.

Συγκατηγορούμενος τράπερ : Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμετελημενο. Εμείς απλά πήγανε να πάρουμε καφέ.

Εισαγγελέας : Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; (προς δικηγόρους κατηγορουμένων) Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο θα το κάνετε ξανά;

Τράπερ :Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας : Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!

Τράπερ: Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λένε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλα τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι. Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε Εισαγγελέα.

Δίκη τράπερ: Ποιος είναι ο τράπερ

Ο τράπερ γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια με τη μητέρα του να είναι από τη Βουλγαρία και πατέρας του από τη Νιγηρία.

Στην Ελλάδα και στα Σεπόλια μετακόμισε η οικογένεια όταν ο τράπερ πήγαινε δημοτικό.

Τον Απρίλιο του 2019 έβγαλε το πρώτο του κλιπ, ενώ τα τραγούδια του συγκεντρώνουν αρκετές εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Πηγή: dikastiko.gr