• 25 Οκτωβρίου, 2021

Κυπαρισσία: Ραγδαίες εξελίξεις – Παραδίνεται ο 39χρονος Ρουμάνος

 Κυπαρισσία: Ραγδαίες εξελίξεις  – Παραδίνεται ο 39χρονος Ρουμάνος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας της 42χρονης Μόνικα Γκιούς στην Κυπαρισσία που βρεθηκε «τσιμεντωμένη» σε αυλή σπιτιού και για την οποία αναζητείται στην Ολλανδία ο Ρουμάνος πρώην σύντροφός της.

Ο δικηγόρος του Βασίλης Νούλεζας, σύμφωνα με το anikolouli.gr, είπε ότι ο Ρουμάνος πελάτης του αναμένεται να παραδοθεί μέχρι αύριο, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Όπως είπε ο ίδιος θα παραιτηθεί του δικαιώματος προσφυγής κατά της έκδοσης του στην Ελλάδα και θα ζητήσει να μεταφερθεί ενώπιον των ελληνικών διωκτικών αρχών αφού τακτοποιήσει εκκρεμότητες που αφορούν στην νυν σύντροφό του η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Παρέμβαση Εισαγγελίας για την υπόθεση Μπογδάνου-Έρευνα για τη δημοσιοποίηση της λίστα των νηπίων

Όπως υποστηρίζει ο κ. Νούλεζας ο καταζητούμενος Ρουμάνος δεν κρύβεται, δεν τον έχει επισήμως κανείς ενημερώσει ότι θεωρείται ύποπτος τέλεσης δολοφονίας ενώ έμαθε την τραγική κατάληξη της 42χρονη συντρόφου του από την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη.

Η δήλωση του Ρουμάνου

«Έφυγα στην Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθενείας της μητέρας μου. Θα απολογηθώ για την κατηγορία που άδικα μου αποδίδεται και θα αποδείξω την αθωότητα μου. Θα απαντήσω για όλα στην Δικαιοσύνη. Θα αποδείξω την αθωότητα μου. Ότι δεν είμαι ο δράστης του φριχτού εγκλήματος αυτού. Δεν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να σκοτώσω. Για την εξαφάνιση και θάνατο της πρώην συντρόφου μου έμαθα από την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη. Δεν μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω. Λπήθηκα πολύ είμαι συγκλονισμένος».