• 6 Αυγούστου, 2021

Κρεμάει τη φανέλα του ο Σπανούλης – Το αντίο στον Ολυμπιακό

 Κρεμάει τη φανέλα του ο Σπανούλης – Το αντίο στον Ολυμπιακό

Την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και την ενεργό αθλητική δράση ανακοίνωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Στη λιτή ανακοίνωσή του σημειώνει ότι κλείνει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής του, ευχαρίστησες τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους διοικητικούς παράγοντες της ομάδας ενώ υπογράφει ως: “ένα παιδί που ονειρεύτηκε να παίξει μπάσκετ”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Πριν από λίγο ανακοίνωσα στους προέδρους ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και τους ευχαρίστησα για όσα πετύχαμε μαζί.
Ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά δεν ήταν στενάχωρη.
Το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι γεμάτο από έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Μου έδωσε τα πάντα και του έδωσα τα πάντα.
Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε το πεπρωμένο μου και το πιο όμορφο λιμάνι μου. Φεύγω περήφανος για όσα σπουδαία κατακτήθηκαν αλλά και για όσα μετά από σκληρή μάχη χάθηκαν. Πάνω απ’ όλα φεύγω γεμάτος, γιατί έζησα περισσότερα απ’ όσα ονειρεύτηκα. 
Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, τους προέδρους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους συνεργάτες και τους αντιπάλους, μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Αυτή η αγάπη ήταν που μου έδινε τη δύναμη να προσπαθώ πιο σκληρά κάθε μέρα κι αυτή η αγάπη θα είναι για πάντα οδηγός μου.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ…”.