• 2 Δεκεμβρίου, 2020

“Κραυγή” από την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη: Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω να φάω…

 “Κραυγή” από την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη: Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω να φάω…

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μαργαρίτα Θεοδωράκη απευθύνει εκκληση για βοήθεια καθώς, όπως λέει, δεν έχει πια ούτε για τα βασικά προς το ζην. Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση αγωνίας, όταν απευθύνεται από την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη. Εν γνώση του; Εν αγνοία του; Μήπως, πρωτίστως, απευθύνεται η έκκληση σε εκείνον;

Γράφει συγκεκριμένα: «ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το sos!

Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ….Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-286265 ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!».