• 15 Ιουλίου, 2021

“Κορονοσυγκέντρωση” αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα- Συνωμοσιολόγοι και ακροδεξιοί με την αστυνομία απούσα

 “Κορονοσυγκέντρωση” αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα- Συνωμοσιολόγοι και ακροδεξιοί με την αστυνομία απούσα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε δύο σημεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης πάνω από 4.000 αντιεμβολιαστές.
Οι αρνητές διαμαρτύρονται για τα μέτρα που ελήφθησαν και που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

Άτομα κρατούν ελληνικές σημαίες, στην πλατεία Συντάγματος και κρατούν πανό, με τα οποία αντιδρούν στον εμβολιασμό, ενώ υπάρχει διακριτική αστυνομική παρουσία. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, ελάχιστοι συγκεντρωμένοι φορούν μάσκες, ενώ δεν κρατούν αποστάσεις, παρόλα αυτά η αστυνομία δεν παρενέβη, όπως θα έπρεπε να κάνει και όπως έχει κάνει καθ’ υπερβολήν στο παρελθόν.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι συγκεντρωμένοι παρέπεμπαν σε εικόνες των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό και επιτέθηκαν ακόμα και σε δημοσιογράφους, με συνθήματα όπως “προδότες” για εκείνους που είναι υπέρ των εμβολίων.

Την ίδια στιγμή στην Ομόνοια κρατούν πανό που γράφει «Ελευθερία. Όχι στους διαχωρισμούς. Όχι στους εκβιασμούς. Όχι στην τρομοκρατία».