• 23 Νοεμβρίου, 2020

Κοροναϊός: 156 κρούσματα στην Πολεμική Αεροπορία

 Κοροναϊός: 156 κρούσματα στην Πολεμική Αεροπορία

Και η Πολεμική μας Αεροπορία στη δίνη των κρουσμάτων κοροναϊού. Στα 156 ανέρχονται τα κρούσματα σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και προσωπικό της ΠΑ.

Τα κρούσματα είναι διάσπαρτα σε πολλές μονάδες, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα. Ο αριθμός αυτός, κατά τη δεύτερη φάση της πανδημίας, είναι πολλαπλάσιος των περιστατικών του προηγούμενου Μαρτίου – Απριλίου, όπου είχαν καταγραφεί περίπου 20 κρούσματα.

“Βόμβα” του καθηγητή Θωμαϊδη: Τα λύματα στην Αττική δείχνουν 60.000 κρούσματα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη Σχολή Ικάρων, έχουν εντοπιστεί τέσσερις φοιτητές με κοροναϊό, τρεις εκ των οποίων είναι σε καραντίνα στο σπίτι τους και ο τέταρτος βρίσκεται σε απομόνωση στις εγκαταστάσεις της Σχολής. Η συντριπτική πλειονότητα των 156 καταγεγραμμένα ασθενών στην Αεροπορία δεν είναι ιπτάμενοι, εκτός από δύο.

Τα δύο κρούσματα δεν αφορούν πιλότους μαχητικών αεροσκαφών, αλλά ιπτάμενους σε άλλους τύπους αεροσκαφών, αναφέρει η εφημερίδα. Δύο κρούσματα έχουν εντοπιστεί στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα και ακόμη δύο σε σμηνίτες που υπηρετούν στο Τατόι, στην Σμηναρχία τεχνικής εκπαίδευσης.