• 22 Απριλίου, 2021

Κόντρα κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ για το “κορονογλέντι” της Τσικνοπέμπτης στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας- Τι απαντά ο Χαρδαλιάς

 Κόντρα κυβέρνησης- ΣΥΡΙΖΑ για το “κορονογλέντι” της Τσικνοπέμπτης στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας- Τι απαντά ο Χαρδαλιάς

Πολιτική σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει με βίντεο που κυκλοφόρησε το προηγούμενο 24ωρο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και σύμφωνα με το οποίο εργαζόμενοι φέρονται να πραγματοποιούν γλέντι την Τσικνοπέμπτη, σε κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, εν μέσω αυστηρού lockdown.

Viral το βίντεο από το …γλέντι της Τσικνοπέμπτης στο μπαλκόνι του υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας (vid)

Με ανάρτησή του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, απέρριψε τις σχετικές κατηγορίες, λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή από εργαζομένους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην συγκεκριμένη μάζωξη.

“Ένας χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικου κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας”, αναφέρει ο Ν. Χαρδαλιάς.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με ανακοίνωσή του, κατηγορεί τον υφυπουργό ότι αποποιείται των ευθυνών του “ρίχνοντας τις ευθύνες σε «άλλη υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας»” και τον καλεί να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το εν λόγω γλέντι.

“- Το ένα συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Χαρδαλιάς κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για περιοριστικά μέτρα, την ώρα που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το κτίριο του Υπουργείου του.

  • Το άλλο είναι ότι μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί και στήνουν το ένα γλέντι πίσω από το άλλο, την ώρα που ξυλοφορτώνουν πολίτες γιατί τόλμησαν να βγουν μία βόλτα με τα παιδιά τους, μετά από έναν χρόνο εγκλεισμού”, καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.