Κόντρα για την επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα στον απόηχο της…Ικαρίας- Τι υποστηρίζει η Ν.Δ, τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

 Κόντρα για την επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα στον απόηχο της…Ικαρίας- Τι υποστηρίζει η Ν.Δ, τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

“Ο πανικός της ΝΔ για το φιάσκο με το κορωνογλέντι του κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία μαζί με ακόμα 40 άτομα κουστωδία οδηγεί σε τραγελαφικές δικαιολογίες”, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή όσα είπε το πρωί στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ Νίκος Ρωμανός.

Συγκεκριμένα, για συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα σε εστιατόριο το οποίο «άνοιξε για να υποδεχθεί αυτόν και άλλα 30 άτομα» αναφέρθηκε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, επιχειρώντας σύγκριση με το γεύμα του πρωθυπουργού με υπουργούς και άλλους παράγοντες στο μπαλκόνι της κατοικίας του βουλευτή Χριστόδουλου Στεφανάδη στην Ικαρία.
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Ρωμανός, επισήμανε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη, που ήταν στο ίδιο πάνελ, ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιιωματικής αντιπολίτευσης και άλλα 30 άτομα συνεστιάστηκαν σε εστιατόριο το οποίο άνοιξε μόνο γι’ αυτόν τον λόγο.

«Αλλά εμείς δεν κάνουμε το ίδιο επίπεδο δημόσιου διαλόγου με εσάς, δεν αναδείξαμε τότε το γεγονός», τόνισε ο κ. Ρωμανός απευθυνόμενος στον κ. Γιαννούλη, απαντώντας στις αιτιάσεις για το τραπέζι του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τα τηλεφωνήματα σε ΜΜΕ για να αποκρύψουν την είδηση και τις γραπτές εντολές στην ΕΡΤ για να μην προβάλλουν το βίντεο, σήμερα στη ΝΔ βαφτίζουν με καθυστέρηση ενός μήνα «τραπέζωμα» τη σύσκεψη που είχε ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα με δέκα επιχειρηματίες της πόλης, παρουσία του Προέδρου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους.

Σίγουρα δεν ήταν γλέντι σε φιλικό σπίτι, σίγουρα δεν συνοδευόταν από τσαμπούνες.

Οι δικαιολογίες της ΝΔ για το γλέντι του κ. Μητσοτάκη είναι για τα πανηγύρια. Και σίγουρα όχι για τα Ικαριώτικα που είναι ωραία.

Σεραφείμ Κοτρώτσος