• 20 Οκτωβρίου, 2021

“Κλάμα” στο twitter με το βίντεο του Πετράκου και το “κόψιμο” από τον ALPHA

 “Κλάμα” στο twitter με το βίντεο του Πετράκου και το “κόψιμο” από τον ALPHA

Τα όσα είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για τον κοροναϊό στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού των χρηστών στα social media.

Μάλιστα χθες το βράδυ ήταν προγραμματισμένη η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» για τις θεωρίες συνωμοσίας, η οποία όμως «κόπηκε» μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και αντί αυτής στον Alpha έπαιξε τελικά η ταινία «Ένοχο μυστικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Alpha απέσυρε την εκπομπή με τον Πετράκο και τις “ψεκασμένες” συνωμοσίες- Το θέμα είναι γιατί την έκανε…

Χάνουμε τη μάχη του ορθολογισμού-Η έρευνα του Johns Hopkins και ο…Πετράκος

Έτσι, ήταν θέμα χρόνου το hashtag #πετρακος να γίνει πρώτο trend στο twitter και, μέχρι στιγμής, φαίνεται πως οι απόψεις διίστανται για αυτά που λέει ο Γρηγόρης Πετράκος για το ότι δεν παίχτηκε ποτέ η επίμαχη εκπομπή. Άλλους τους βρίσκουν σύμφωνους με τα όσα είπε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Fame Story και άλλοι τον χαρακτηρίζουν επικίνδυνο και διαφωνούν με όσα αναφέρονται στο βίντεο.

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε το κόψιμο της εκπομπής: «Τελικά, μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε. Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια».

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: