• 21 Ιανουαρίου, 2022

Κιλκίς: “Αν δεν τον σκότωνα, θα με σκότωνε” είπε ο 70χρονος πατέρας

 Κιλκίς: “Αν δεν τον σκότωνα, θα με σκότωνε” είπε ο 70χρονος πατέρας

“Αν δεν τον σκότωνα, θα με σκότωνε” φέρεται να είπε ο 70χρονος πατέρας σε γείτονά του, στο Κιλκίς, αφότου σκότωσε με καραμπίνα τον 43χρονο γιο του.

Πατέρας και γιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, έμεναν σε διαφορετικά σπίτια στο χωριό, με τον 43χρονο να είναι ιδιαίτερα επιθετικός στη μικρή τοπική κοινωνία, κουβαλώντας και τα χρόνια προβλήματα εξάρτησής του από τα ναρκωτικά. Ο πατέρας του, πρώην φούρναρης στην περιοχή, δεν άντεξε την επιθετικότητα του γιου του και εδώ και χρόνια εγκατέλειψε το σπίτι τους και ζούσε μόνος του.

Οικογενειακό δράμα πίσω από την τραγωδία στο Κιλκίς

Το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 43χρονος του δημιούργησε επεισόδιο στη γειτονιά που έμενε ο πατέρας, αλλά τελικά μπόρεσε και τον ηρέμησε ένας γείτονάς του. Όμως το πρωί της Τρίτης, ξαναπήγε στο σπίτι του πατέρα του και άρχισε να σπάει πόρτες και παράθυρα και αφού δεν ήρθε σε επαφή με τον πατέρα του, αποχώρησε. Ωστόσο, μετά από ένα τέταρτο επέστρεψε και άρχισε και πάλι να χτυπάει την εξώπορτα. Όταν τελικά μπήκε στο σπίτι, ο πατέρας του άνοιξε κρατώντας την καραμπίνα στο χέρι και πάτησε τη σκανδάλη.