• 19 Ιανουαρίου, 2022

Κεντρική Μακεδονία: Η κατάσταση των δρόμων – Οδηγίες από την Περιφέρεια

 Κεντρική Μακεδονία: Η κατάσταση των δρόμων – Οδηγίες από την Περιφέρεια

Άνοιξε η επαρχιακή οδός Χορτιάτη- Αγίου Βασιλείου, που έκλεισε από τις 06:30 το πρωί λόγω χιονόπτωσης. 

Στο μεταξύ, δεν χρειάζονται πλέον αλυσίδες όσοι κινούνται στο τμήμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, μέσω Αρναίας, από το 52ο χιλιόμετρο έως το 65ο χιλιόμετρο, στη Χαλκιδική, όπου το πρωί ήταν απαραίτητες. Κλειστός παραμένει ο επαρχιακός δρόμος Μελισσοχωρίου- Ωραιοκάστρου, ενώ αλυσίδες είναι απαραίτητες μόνο στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας- Λιβαδίων στο Κιλκίς, μετά το 12ο χιλιόμετρο.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή η γυναίκα που πυροβολήθηκε στο ζαχαροπλαστείο

«Τριάντα μηχανήματα- εκχιονιστικά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου όλο το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοικτό. Υπάρχει μία μικρή ύφεση, η οποία πιθανόν να αναστραφεί από το μεσημέρι έως και το βράδυ, γι’ αυτό τον λόγο είμαστε σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο επικεφαλής του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Στεργιάδης

Παράλληλα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους οδηγούς να έχουν πάντα στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες, ειδικά όταν κινούνται στο ορεινό και ημιορεινό οδικό δίκτυο.