• 23 Ιουλίου, 2021

“Καταπέλτης” ο εισαγγελέας για τον αστυνομικό που εξέδιδε την 19χρονη και για τον πατέρα της

 “Καταπέλτης” ο εισαγγελέας για τον αστυνομικό που εξέδιδε την 19χρονη και για τον πατέρα της

(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Σωρεία κακουργηματικών και πλημελημματικών πράξεων,συνολικά 14, απαγγέλθηκαν σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού που κρατούσε αιχμάλωτη την 19χρονη στην Ηλιούπολη και του πατέρα της που την βίαζε από παιδί.

Μεταξύ αυτών, είναι και οι κατηγορίες για εμπορία ανθρώπου κατ´επαγγελμα, εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη οπλοκατοχή, βιασμός κατ´εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή.

Νωρίτερα είχαν οδηγηθεί και οι δύο στον εισαγγελέα. Έφυγαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Κάτι που προκάλεσε πολύ αρνητική εντύπωση – πέρα φυσικά από τις ίδιες τις καταγγελίες – είναι πως ο αστυνομικός εμφανίστηκε με μπλούζα… γνωστής ελληνικής πορνογραφικής εταιρείας!

Όπως φαίνεται, η κοπέλα ζούσε τον εφιάλτη όχι μόνο από τον αστυνομικό αλλά και από τον ίδιο της τον πατέρα από 11 μέχρι 17 χρονών!

Ο «πατέρας» φέρεται να την απειλούσε και έτσι να την κακοποιούσε σεξουαλικά. Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, μετά τα όσα αρχικά κατήγγειλε η κοπέλα για τα όσα πέρασε. Η 19χρονη κατέθεσε αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης πως ο αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη σε σπίτι, απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και την εξέδιδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είναι 39χρονών, υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών και είχε τεθεί σε αργία από τον Ιούνιο για άλλη υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και μπήκε σε ένα κατάστημα της περιοχής και ζήτησε βοήθεια.

Η εργαζόμενη στο μαγαζί αφού έμαθε πως ο άνδρας είναι αστυνομικός, ειδοποίησε τις αρχές. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων αρχικά προσήγαγε και τελικά συνέλαβε τον αστυνομικό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και όπλα (όχι υπηρεσιακά). Μάλιστα βρήκαν στην κατοχή του και την ταυτότητά του την οποία… είχε δηλώσει πως είχε χάσει!