• 16 Οκτωβρίου, 2021

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Κατέληξε 51χρονος στην Άμφισσα, ήταν σε αναστολή ο ένας από τους δύο καρδιολόγους

 Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Κατέληξε 51χρονος στην Άμφισσα, ήταν σε αναστολή ο ένας από τους δύο καρδιολόγους

Σε μια καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο της Άμφισσας προέβη, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως ανέφερε σήμερα ένας 51χρονος άνδρας, που μεταφέρθηκε με καρδιολογικό πρόβλημα στο νοσοκομείο, κατέληξε καθώς «δεν υπήρχε καρδιολόγος, ο ένας εκ των δύο είναι σε αναστολή».

Μητροπολίτης Λαρίσης: Όταν εμβολιάστηκαν, μου είπαν ότι στον 3ο Παγκόσμιο τα… έξυπνα όπλα θα με βρουν και θα σκοτωθώ

Ο κ. Γιαννάκος διερωτάται: « Πότε είναι πιο επικίνδυνο για τους ασθενείς της περιοχής; Να δουλεύει ο καρδιολόγος ανεμβολίαστος και να ήταν εκεί στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί να προσπαθήσει να σώσει τον ασθενή με μέτρα προστασίας από το κορωνοϊό; Ή να είναι σε αναστολή και να πεθάνει αβοήθητος ο ασθενής;».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Στο νοσοκομείο της Άμφισσας σήμερα το πρωί κατέληξε 51χρονος που διεκομίσθη με καρδιολογικό πρόβλημα.ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Δεν υπήρχε καρδιολόγος ο ένας των δύο είναι σε αναστολή. Ακάλυπτο το νοσοκομείο.

Σήμερα το πρωί το ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο της Άμφισσας έναν 51χρονο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Πιθανόν να ήταν ήδη νεκρός. Στα επείγοντα προσήλθε αναισθησιολόγος γιατρός και άλλοι συνάδελφοι οι οποίοι του έκαναν ΚΑΡΠΑ χωρίς αποτέλεσμα.

Όμως στο Νοσοκομείο δεν υπήρχε καρδιολόγος ιατρόςΟ ένας εκ των δύο βγήκε σε αναστολή επειδή ήταν ανεμβολίαστος και το νοσοκομείο είναι ακάλυπτο τις μισές ημέρες το μήνα.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι ο ασθενής ήταν από Ερατεινή που είναι λίγο μεγαλύτερη απόσταση από τα νοσοκομεία των Πατρών. Εάν γνώριζε το Εκαβ ότι δεν έχει καρδιολόγο η Άμφισσα μπορεί να τον διεκόμιζε Πάτρα και να είχε καλύτερη τύχη.

Πότε είναι πιο επικίνδυνο για τους ασθενείς της περιοχής;

Να δουλεύει ο καρδιολόγος ανεμβολίαστος και να ήταν εκεί στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί να προσπαθήσει να σώσει τον ασθενή με μέτρα προστασίας από το κορoνοϊό; Ή να είναι σε αναστολή και να πεθάνει αβοήθητος ο ασθενής; Ας δώσουν απαντήσεις στους συγγενείς του 51χρονου οι επιστήμονες της τηλεόρασης.

Να γυρίσουν πίσω αμμέσως οι συνάδελφοι που είναι σε αναστολή. Με δύο τεστ την εβδομάδα και μέτρα προστασίας δεν κινδυνεύουν οι ασθενείς από τους ελάχιστους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Τώρα το γύρισαν και λένε ότι με 75% και 80% ένας επαγγελματικός κλάδος είναι καλυμμένος. Τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς με κλάδο 95% εμβολιασμένων και μέτρα προστασίας τους έστειλαν σπίτι !!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ».