• 21 Απριλίου, 2021

Καταγγελία για την Τέτα Καμπουρέλη: “Δώσε 50.000 ευρώ, αλλιώς θα βγω στα κανάλια”

 Καταγγελία για την Τέτα Καμπουρέλη: “Δώσε 50.000 ευρώ, αλλιώς θα βγω στα κανάλια”

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να εκβίασε τον ιδιοκτήτη του περιοδικού ΟΚ, Νίκο Κοκλώνη, για να μην δημοσιευθεί φωτογραφία της.

Συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε στην εκπομπή: «Στο OK που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο φιλοξενείται ένα ρεπορτάζ που αφορά στην υπόθεση που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα για το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό, μία υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο σύζυγός της. Η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να επικοινώνησε με την ιδιοκτησία του περιοδικού απειλώντας, και ζητώντας 50.000 ευρώ διαφορετικά θα τους βγάλει στα κανάλια, όπως είπε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χώρα… μοντέλο: Τριπλάσιες οι αιτήσεις για το νέο GNTM 4

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν τα μηνύματα που φέρεται να έχει ανταλλάξει η Τέτα Καμπουρέλη με τον ιδιοκτήτη του OΚ, Νίκο Κοκλώνη. Στην εκπομπή μίλησε η δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ, Σόνια Καζόνι: «Στο τεύχος που βγαίνει το Σάββατο υπάρχει ένα ρεπορτάζ της Νάντιας Αλεξίου σχετικά με το θέμα του ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές και περιλαμβάνει πράγματα που έχουμε ήδη διαβάσει σε site και εφημερίδες. Καταγράφει το γεγονότα και οι φωτογραφίες που υπάρχουν από το σπίτι της κυρίας Καμπουρέλη έχουν τραβηχτεί πριν από κάποιο καιρό και δεν έχουν γίνει χωρίς να το γνωρίζει εκείνη».

Η Σόνια Καζόνη συνέχιζε λέγοντας ότι τα γίνουν τα δέοντα από νομικής πλευράς: «Ο εκδότης έχει μείνει εμβρόντητος γιατί από τις 7:00 το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο και τον νομικό μας σύμβολο κ. Βαρλάμη και από δω και πέρα θα γίνουν όλα τα νόμιμα και τα δέοντα».

Πηγή: ethnos.gr