• 29 Οκτωβρίου, 2020

Καλλιάνος: Εμμένει στο αλητάκια με υστερόγραφο – Θύελλα από χρήστες στο FB – Η αντίδραση Πολάκη

 Καλλιάνος: Εμμένει στο αλητάκια με υστερόγραφο – Θύελλα από χρήστες στο FB – Η αντίδραση Πολάκη

Την ώρα που φουντώνουν οι κινητοποιήσεις του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας ζητώντας ασφαλέστερες συνθήκες στις τάξεις, εν μέσω της επιδημίας του κοροναϊου μια… ανάρτηση με ύβρεις του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Γιάννης Καλλιάνος με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ ολιγομελούς ομάδας αγνώστων και της αστυνομίας, επιχείρησε να αμαυρώσει την κινητοποίηση των μαθητών αναφέροντας πως οι μαθητές «αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας».

Εντείνοντας τις ύβρεις κατά των μαθητών, έκανε λόγο για «αλητάκια», ενώ προσέθεσε πως «φταίνε περισσότερο οι γονείς τους».

Μετά τις αντιδράσεις που συγκέντρωσε η αρχική του ανάρτηση, προσέθεσε με ένα υστερόγραφο πως «αν έχεις αιτήματα μπορείς να συμμετέχεις σε μια διαδήλωση».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ:

Τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους. Ξέρετε, είναι αυτά τα…

Gepostet von Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos am Donnerstag, 1. Oktober 2020

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ:

Στην ανάρτηση Καλλιάνου απάντησε και ο Παύλος Πολάκης. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την μεγαλειώδη κινητοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών ξεκαθαρίζει πως είναι μαζί με τους νέους.

«Με τα «αλητάκια» μέχρι τέλους ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΛΙΑΝΟ, μέχρι να σας πάρει ο κυκλώνας που δεν θα προβλέψεις τώρα που φόρεσες Ακροδεξιά γυαλιά!!! ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Με τα «αλητάκια» μέχρι τέλους ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΛΙΑΝΟ ,μέχρι να σας πάρει ο κυκλώνας που δεν θα προβλέψεις τώρα που φόρεσες Ακροδεξιά γυαλιά!!!ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ!!

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 1. Oktober 2020