• 24 Ιουνίου, 2021

Καίγεται οινοποιείο στα Μέγαρα (εικόνες)

 Καίγεται οινοποιείο στα Μέγαρα (εικόνες)

Πριν από λίγα λεπτά, σύμφωνα με το korinthostv.gr, στις φλόγες τυλίχθηκε γνωστό οινοποιείο της περιοχής των Μεγάρων. Επί τόπου, επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ δεν υπήρξαν τραυματίες. Στον ίδιο χώρο, βρισκόταν και η κύρια κατοικία των ιδιοκτητών η οποία παραδόθηκε κι αυτή στις φλόγες.

Ο 75χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο αναφέρθηκε στις υλικές ζημιές. Σύμφωνα με τον ίδιο κάηκαν ολοσχερώς μηχανήματα που κόστιζαν εκατομμύρια. Αναμένεται η καταγραφή των ζημιών από την αρμόδια υπηρεσία.

Αρχηγός Πυροσβεστικής: Μέχρι το βράδυ θα οριοθετηθεί η φωτιά

«Η κατάσταση είναι τραγική. Περάσαμε μια εφιαλτική νύχτα. Οι δυνατοί άνεμοι αναζωπύρωναν τις εστίες. Τα Μέγαρα δεν πιστεύω ότι κινδύνευσαν, αλλά η ευρύτερη περιοχή έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές. Οι άνεμοι εξακολουθούν να είναι ισχυροί. Η φωτιά έφτασε στα 7-8χλμ. από τα Μέγαρα.

Εξακολουθούν να υπάρχουν εστίες, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχοι. Εκκενώσαμε σχεδόν όλες τις περιοχές, όλους τους οικισμούς που βρίσκονται εκτός πόλης, εξήγησε ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταμούλης.