• 20 Ιουνίου, 2021

Ισραήλ: Ακροδεξιοί λιντσάρουν οδηγό που θεωρούν ότι είναι Άραβας (vid)

 Ισραήλ: Ακροδεξιοί λιντσάρουν οδηγό που θεωρούν ότι είναι Άραβας (vid)

Οπαδοί της ισραηλινής άκρας δεξιάς διαδήλωσαν σε πόλεις του Ισραήλ εμπλεκόμενοι σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις επιβολής της τάξης αλλά και με ισραηλινούς Άραβες, στη Λοντ, στη Χάιφα και αλλού.

Τη χώρα σόκαρε η απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση του λιντσαρίσματος ενός άνδρα, που θεωρήθηκε πως ήταν Άραβας από τους δράστες, κοντά στο Τελ Αβίβ.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Μπατ Γιαμ που βρίσκεται νότια του Τελ Αβίβ και μεταδόθηκε live από το δημόσιο δίκτυο Kan.

Στις εικόνες αυτές λοιπόν διακρίνεται ένα πλήθος συγκεντρωμένων ακροδεξιών να εξαπολύει επίθεση ενός αυτοκίνητο, θεωρώντας πως ο οδηγός του είναι Άραβας που προσπάθησε να τους εμβολίσει.

“Ξηλώνονται” τα αντι-ΣΥΡΙΖΑ αφηγήματα – Από τις προδοσίες και τους μπάφους στον πατριωτισμό, τα φάρμακα και τα μαξιλάρια

Εκείνος κάνει όπισθεν για να τους αποφύγει, αλλά μπλοκάρετε από ένα άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να βάλει πρώτη και να φύγει μπροστά. Ούτε από εκεί όμως μπορεί να περάσει, με αποτέλεσμα να τον τραβήξουν έξω από το αυτοκίνητό του και για αρκετή ώρα να τον ξυλοκοπούν άγρια.