Ηλιόπουλος για Ανδρουλάκη: “Δεν παίρνει θέση και πουλάει τρέλα για την παραποίηση εγγράφου του FBI”

 Ηλιόπουλος για Ανδρουλάκη: “Δεν παίρνει θέση και πουλάει τρέλα για την παραποίηση εγγράφου του FBI”

Με σκωπτικό τόνο απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, στην αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το σκάνδαλο Novartis, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον Ανδρέα Λοβέρδο και το περιστατικό με το παραποιημένο έγγραφο στο οποίο έχει σβηστεί το όνομα του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Ζητάμε ταπεινά συγνώμη από το κύριο Ανδρουλάκη που στη προσπάθειά μας να ανακόψουμε τη νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ παραποιήσαμε δημόσια έγγραφα και εξαφανίσαμε το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου από τα επίσημα έγγραφα του FBI που αναφέρονται στις μίζες της Novartis. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να κατανοήσει ότι σε τόσο σοβαρά ζητήματα το να μη παίρνεις θέση και να πουλάς τρέλα, δεν αποτελεί πάντα ασφαλή διέξοδο».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είχε σχολιάσει σχετικά με στο σκάνδαλο Novartis ότι δεν θα ανεχθεί να βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ σε ομηρία από παρακρατικούς μηχανισμούς με αφορμή όσα δημοσιοποιούνται σε σχέση με τη Νοβάρτις.

Σε αυστηρούς τόνους μάλιστα ανέφερε: «Δεν θα επιτρέψω σε παρακρατικούς μηχανισμούς να κρατούν σε ομηρία το κόμμα. Γι’ αυτό καλώ το Υπουργείο Εξωτερικών να δώσει καθαρές απαντήσεις χωρίς μισόλογα σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες». Για να σημειώσει χειροκροτούμενος: «Αν νομίζει Δεξιά και ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ανακόψουν αυτή τη νέα πορεία είναι γελασμένοι. Ό,τι και να σχεδιάζουν στον παρασκήνιο θα είναι ηττημένοι κι εμείς νικητές».

Βαγγέλης Μαρινάκης