• 31 Ιουλίου, 2021

Η Θεσσαλονίκη στον πυρετό του “The Enforcer” με τον Αντόνιο Μπαντέρας- Το “στόρι” της ταινίας (vid)

 Η Θεσσαλονίκη στον πυρετό του “The Enforcer” με τον Αντόνιο Μπαντέρας- Το “στόρι” της ταινίας (vid)

Σάρκα και οστά παίρνει το «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, καθώς ήδη το συνεργείο της παραγωγής στήνει στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης τα πρώτα σκηνικά για τις ανάγκες της ταινίας.

Μάλιστα ο Αντόνιο Μπαντέρας αναμένεται να φτάσει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, μιας και σύμφωνα με τον προγραμματισμό την πρώτη του σκηνή θα την γυρίσει την προσεχή Δευτέρα.

Οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ήδη ξεκινήσει με τη βοήθεια φορτηγών να ξεφορτώνουν σκαλωσιές και φορτία στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, για μία από τις βασικές σκηνές των γυρισμάτων.

Σκηνοθετημένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο Ρίτσαρντ Χιουζ, το νουάρ θρίλερ είναι μια παραγωγή της Millenium που εδώ και χρόνια προαναγγέλλει με την υποστήριξη και την προτροπή ελλήνων πολιτικών, την δημιουργία «χολιγουντιανών» στούντιο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ανακοίνωση της Millenium ότι το φιλμ θα είναι ανάμεσα στα project που θα διαθέσει προς πώληση στην επερχόμενη Αγορά του φεστιβάλ των Καννών, το «The Enforcer» είναι ένα νουάρ θρίλερ, τοποθετημένο στο σημερινό Μαϊάμι και την Πολιτεία της Φλόριντα.

Εκτός από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, τη Θέρμη, την Καλαμαριά, τη Μηχανιώνα, τη Βίλκα και διάφορα κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, στη λίστα για τις περιοχές όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα του «The Enforcer» είναι και το Δέλτα Αξιού. Τρεις όρους για την προστασία των προστατευόμενων ειδών έθεσε ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα στην παραγωγή της ταινίας «The Enforcer», με τον Αντόνιο Μπαντέρας. Ο Φορέας Διαχείρισης επικεντρώθηκε στην ανάγκη προστασίας της βιοποικιλότητας στις προστατευόμενες περιοχές, με αποτέλεσμα να τεθούν επί τάπητος τρεις βασικοί όροι προκειμένου να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Με πληροφορίες από το iefimerida.gr και το flix.gr


Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.