• 30 Ιουλίου, 2021

Η πρώτη αντίδραση Χαρδαλιά στο δημοσίευμα της Εφ. Συν: “Είναι αθλιότητες θα βγάλω ανακοίνωση”

 Η πρώτη αντίδραση Χαρδαλιά στο δημοσίευμα της Εφ. Συν: “Είναι αθλιότητες θα βγάλω ανακοίνωση”

Η “Εφημερίδα των Συντακτών” στο σημερινό (7/7) πρωτοσέλιδο της έχει ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε εντολή να περάσουν τέσσερα μέλη της Φενέρμπαχτσε με πυρετό από το αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2020 και συγκεκριμένα στις 22 του μηνός. Μάλιστα, η Εφ.Συν δημοσιεύει μια σειρά τηλεφωνικών μηνυμάτων, ανάμεσα στον αρμόδιο αξιωματικό Πολιτικής Προστασίας και τον επικεφαλής της υπηρεσίας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ερωτήματα από δημοσίευμα της “Εφ.Συν.”: “Πέρασαν με πυρετό τέσσερις παίκτες της Φενέρμπαχτσε ” – Αναμένεται απάντηση από Χαρδαλιά

Ο αξιωματικός φέρεται να μιλάει για την αποστολή της Φενέρμπαχτσε που θα αγωνιζόταν με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague και τονίζει πως τέσσερα άτομα από την τουρκική αποστολή έχουν πυρετό. Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο επικεφαλής του απαντάει ότι η ομάδα μπορεί να περάσει με “εντολή Χαρδαλιά”, σύμφωνα πάντα με τα sms που παρουσιάζει η εφημερίδα. “Εντολή Χαρδαλιά, τελειώνετε, στο πακιστανικό το τηλέφωνο”, ήταν ένας από τους διάλογους όπως δημοσιεύει η εφημερίδα.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα δημοσιεύει τον εξής διάλογο:

  • Αξιωματικός: Τέσσερα άτομα συνοδείας από τη Φενέρ έχουν πυρετό.
  • Επικεφαλής: Να περάσει η ομάδα.
  • Αξιωματικός: Σίγουρα; Επικεφαλής:
  • Εντολή Χαρδαλιά, τελειώνετε, στο πακιστανικό το τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, όλα αυτά έγιναν λίγες μέρες πριν το δεύτερο lockdown στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την τουρκική ομάδα με 82-68 και πέντε μέρες αργότερα, οι πράσινοι ανακοίνωσαν το πρώτο κρούσμα κορονοϊού. Μερικές μέρες αργότερα ανακοινώνεται και δεύτερο κρούσμα στο τριφύλλι. Αυτός ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε το Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το Sputnik ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον οποίο επικοινώνησε ανέφερε: «Είναι αθλιότητες και πρόκειται για περί γελοιοτήτων. Θα βγάλω ανακοίνωση».