• 27 Φεβρουαρίου, 2021

Η χυδαιότητα Ψαριανού και ενός ψευτο-δημοσιογραφικού “οικοσυστήματος”

 Η χυδαιότητα Ψαριανού και ενός ψευτο-δημοσιογραφικού “οικοσυστήματος”

Με ένα χυδαίο σχόλιο συνόδευσε την ανάρτηση άλλου χρήστη στο instagram με σεξιστικού τύπου επίθεση κατά της Ραλλίας Χρηστίδου, ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και υποψήφιος με τη Ν.Δ Γρηγόρης Ψαριανός. Για να εισπράξει εξώδικο και απειλή για χρήση όλων των ενδίκων μέσων εάν δεν ζητήσει συγγνώμη.

H ανάρτηση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην Βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση κατά γυναίκας Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μετά τα αήθη σχόλια κατά της Έφης Αχτσιόγλου τον Μάϊο του 2019, χθες ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία, η οποία είναι ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ όπως αυτό ομολογήθηκε ρητά από τον Κλ. Λοΐζο που την ανήρτησε στις 9.7.2020 και επιβεβαιώθηκε από τα ellinikahoaxes.gr την 10.7.2020, συνοδευόμενη με το ειρωνικό, περιπαικτικό και καταφρονητικό για το πρόσωπό μου σχόλιο του “Παραλλία”.
Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως ΕΝΤΟΣ της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου.
Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του.#ΜΗΔΕΝΙΚΗ_ΑΝΟΧΗ

Η άθλια ανάρτηση του Κλεάνθη Λοϊζου

Η κ. Χρηστίδου απέστειλε στον δημοσιογράφο εξώδικη διαμαρτυρία, ζητώντας όχι απλώς να κατεβάσει τη ψεύτικη φωτογραφία, αλλά και να κάνει δήλωση με την οποία θα επανορθώνει, πράγμα το οποίο τελικώς συνέβη λίγες ώρες αργότερα. Ο Κλεάνθης Λοΐζου, έγραψε συγκεκριμένα πριν από λίγες ώρες:

«Δυστυχώς έπαθα και γω αυτό που σιχαίνομαι. Αργά χθες το βράδυ έπεσα θύμα φωτογραφίας φωτομοντάζ ευρέως διαδεδομένης στο διαδίκτυο! Συγκεκριμένα ανήρτησα φωτογραφία με την βουλευτή του Σύριζα Ραλλία Χρηστίδου στο βήμα της βουλής με “προκλητικό” ντεκολτέ για τον ιερό χώρο της δημοκρατίας. Δώδεκα ώρες μετά διαπίστωσα ότι η φωτογραφία ήταν προϊόν φωτομοντάζ. Και επειδή στη ζωή μου ασκώ κριτική στους πολιτικούς μόνο με αληθινά στοιχεία, ζητώ απ’ όλους εσάς συγγνώμη για την αβλεψία μου αυτή. Επίσης, ζητώ από την κα Ραλλία Χρηστίδου συγγνώμη για το δυσφημιστικό, προσβλητικό και εξυβριστικό σχόλιό μου και την ανάρτηση φωτογραφίας της επί του βήματος της Βουλής που αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ. Παραθέτω δε την αληθή φωτογραφία της κας Χρηστίδου».

Κατόπιν της επανορθωτικής δήλωσής του, η βουλευτής σημείωσε στην προσωπική της σελίδα: «πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί πως ο “δημοσιογράφος” Κλεάνθης Λοίζος ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία μου -προϊόν φωτομοντάζ- συνοδευόμενη από το κατάφωρα προσβλητικό, δυσφημιστικό, άκρως εξυβριστικό, προφανώς σεξιστικό, και υποτιμητικό σχόλιο. Επειδή στον εν λόγω κύριο επιδόθηκε ΗΔΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (ΒΛ.ΦΩΤΟ), φοβούμενος για τις νομικές ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ που είχε η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανάρτηση, την κατέβασε και υποχρεώθηκε σε επανορθωτική ανάρτηση που ζητάει συγγνώμη».

Η Ραλλία Χρηστίδου σημείωσε παραιτέρω ότι στο εξής θα επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε οιονδήποτε τολμάει να προσβάλει με οποιονδήποτε τρόπο την τιμή και την υπόληψή της.

«Είναι άκρως χυδαία, ρατσιστική, φασιστική και ανήθικη συμπεριφορά το να διαδίδεις ψευδείς φωτογραφίες μιας γυναίκας που δεν την γνωρίζεις και δεν έχεις ΙΔΕΑ για την προσωπική της διαδρομή μόνο και μόνο επειδή υπηρετεί άλλον πολιτικό χώρο από σένα. Είναι ντροπή, είναι αίσχος να προσβάλλει κάποιος την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων και ιδιαίτερα γυναίκες που είτε πολιτεύονται είτε είναι πολιτικοποιημένες ή κομματικοποιημένες σε διαφορετικό κόμμα, χώρο, συλλογικότητα από αυτήν που υποστηρίζει εκείνος. Από 24 χρονών που είχα την ευλογία να γευτώ τα οφέλη αλλά και τις πίκρες της όποιας αναγνωρισιμότητας μου λόγω του επαγγελματός μου ως μουσικός δεν επέτρεψα ποτέ σε κανέναν να θίξει την αξιοπρέπειά μου. Δεν πρόκειται να το επιτρέψω ούτε και ως πολιτικό πρόσωπο. Και αυτό διότι πλέον δεν έχω να υπερασπίσω μόνο τον εαυτό μου αλλά και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και μου κάνατε αυτή την τεράστια τιμή να είμαι εκπρόσωπός σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Όπως είπε και ο Πρόεδρος Φτάνει ως εδώ. Τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο.

Η ανοχή μας ΠΛΕΟΝ δεν πρέπει να εκλαμβάνεται από κανέναν ως αδυναμία» κατέληξε.