Η απάντηση της Ελένης Καστάνη στις καταγγελίες της Σοφίας Μουτίδου

 Η απάντηση της Ελένης Καστάνη στις καταγγελίες της Σοφίας Μουτίδου

Απάντηση σε όσα είπε για εκείνη η Σοφία Μουτίδου έδωσε η Ελένη Καστάνη, λέγοντας ότι όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο YouTube η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε σε μία συνεργασία τους σημειώνοντας: “Η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή. Είναι γνωστό μυστικό στο χώρο μας. Μας καταριότανε, “τον καρκίνο να φέρεται”, “που να ψοφολογήσετε όλες”. Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία”.

#MeToo: Παρέμβαση Φιλιππίδη δια του δικηγόρου του: “Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ”- Υπαινιγμοί από Αναστασοπούλου-Καφετζόπουλο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μετέφερε τα λόγια της Ελένης Καστάνη και είπε: “Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει”.

Χρήστος Σταθόπουλος