• 2 Αυγούστου, 2021

Η αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου για την εκπομπή που δεν προβλήθηκε ποτέ – “Ήταν σημαντική συνέντευξη…”

 Η αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου για την εκπομπή που δεν προβλήθηκε ποτέ – “Ήταν σημαντική συνέντευξη…”

Την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου “έφερε” το κόψιμο της εκπομπής Tilk Talk στον Alpha, με θέμα τον κοροναϊό.

Ο Alpha απέσυρε την εκπομπή με τον Πετράκο και τις “ψεκασμένες” συνωμοσίες- Το θέμα είναι γιατί την έκανε…

Ο τραγουδιστής πόσταρε στο facebook την αντίδρασή του λέγοντας:

“Η σημαντική συνέντευξη που κόπηκε χθες από τον Alpha δεν ήταν η δική μου. Ήταν του κυρίου Καβαλιώτη, Παιδίατρου – Λοιμωξιολόγου, Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών) Θεσσαλονίκης! Τον κορυφαίο αυτόν Ελληνα γιατρό τον έφεραν με αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για την εκπομπή. Αυτά που είπε στη συνέντευξη ήταν φωτιά κατά των μέτρων και της βιοτρομοκρατίας που ζούμε (δικά του λόγια). Στο τρέιλερ τον αποκάλεσαν “αρνητή γιατρό”…ποιον; τον Καβαλιώτη! Ψάξτε το βιογραφικό του…

Ο άνθρωπος είναι καταξιωμένος και σπουδαίος επιστήμονας. Κουβέντα γι’ αυτόν… Και λένε ότι κόπηκε η δική μου συνέντευξη… Με βρίζουν γιατί μίλησα ενώ δεν είμαι γιατρός, και κόβουν τη συνέντευξη ΚΟΡΥΦΑΊΟΥ λοιμωξιολόγου… Εγώ ότι βρήκα τόσους μήνες, το μοιράστηκα με όλους στο βίντεο της 28ης. Οι δημοσιεύσεις μου για το θέμα σταματάνε εδώ! Γι’ αυτό άλλωστε έφτιαξα το βίντεο. Γιατί κουράστηκα καθημερινά να αντιπαρατίθεμαι.

Τα στοιχεία που βρήκα είναι εκεί για όποιον θέλει να τα ερευνήσει. Δεν είχα σκοπό να πείσω κανέναν γι’ αυτά που λέω πάρα μόνο να παρακινήσω τον καθένα μας να ενεργοποιήσει την προσωπική του διάκριση. Αυτός είναι ο πόλεμος της δικής μας γενιάς. Κάντε πόλεμο με τον εχθρό, όχι μεταξύ σας…”.