• 11 Ιουλίου, 2020

“Γυρίζει σελίδα” ο Πολάκης με την συνέντευξη στον Alpha και τον Σρόϊτερ;

 “Γυρίζει σελίδα” ο Πολάκης με την συνέντευξη στον Alpha και τον Σρόϊτερ;

Τα τελευταία χρόνια, ο Παύλος Πολάκης προτιμούσε να εμφανίζεται τηλεοπτικά μόνο σε εκπομπές εκτός του συστημικού τηλεοπτικού μπλοκ. Η εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ, πριν τις τελευταίες εκλογές, και οι εκπομπές του Αιμίλιου Λιάτσου και της Νατάσας Γιάμαλη στο Kontra ήταν αυτές που προτιμούσε, ενώ τακτικές είναι οι παρεμβάσεις του στο Facebook.

Έχοντας ανοίξει “πόλεμο” με τα συστημικά, όπως τα αποκαλούσε, ΜΜΕ, και χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς, όπως “βοθροκάναλα της διαπλοκής”, το γεγονός ότι επιλέγει να εμφανιστεί απόψε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόϊτερ στον Alpha δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά. Για τον δημοσιογράφο (που προηγουμένως, στο δελτίο ειδήσεων, θα φιλοξενήσει και τον Αλέξη Τσίπρα) αποτελεί, αναμφίβολα, επιτυχία, για δε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας ίσως αποτελεί μια “νέα εποχή” πιο ήπιας και “συστημικής” παρουσίας του στα μέσα ενημέρωσης. Μένει, φυσικά, να αποδειχθεί.

Όπως γράφει το zoornalista.gr, ο Παύλος Πολάκης δίνει σπάνια συνεντεύξεις και αυτή αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα καθώς μεταξύ άλλων θα μιλήσει για τις..
επιθέσεις που δέχεται, την προανακριτική Novartis αλλά και για αυτούς που γράφουν ότι πρέπει να αποτελέσει παρελθόν από τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας το άνοιγμα στην κεντροαριστερά…

Το δελτίο Τύπου του Alpha

Εριστικός και επιθετικός ή στοχοποιημένος όπως λέει;Ο Παύλος Πολάκης απαντά με τον δικό του τρόπο στις ερωτήσεις του  Αντώνη Σρόιτερ για όλα στην «Αυτοψία», την Πέμπτη 28 Μαΐου, δεκαπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Για τη Novartis και τις εντάσεις με τους δημοσιογράφους.

Για την κριτική που δέχεται ακόμα και μέσα από το ίδιο του το κόμμα.

Για τη σύζυγο και τις κόρες του.

Το facebook, το κάπνισμα, το ψαροντούφεκο με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Τσιόδρα και την καλημέρα του με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Παύλος Πολάκης στην Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ, την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 00:15.

Δείτε το trailer εδώ: https://youtu.be/YNGsEW2AQcQ

Το hashtag της εκπομπής είναι: #autopsia