Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Την στραγγάλισε και παρέμεινε για ώρες μαζί της – Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί

 Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Την στραγγάλισε και παρέμεινε για ώρες μαζί της  – Τι εκτιμούν οι αστυνομικοί

Ο στραγγαλισμός είναι η αιτία θανάτου της 43χρονης φαρμακοποιού στην Καβάλα από τον 55χρονο σύζυγό της σύμφωνα με τη νεκροψία- νεκροτομή.

Εκτός από τα σημάδια που βρέθηκαν στον λαιμό της γυναίκας, διαπιστώθηκε και το κάταγμα του υοειδούς οστού, που είναι χαρακτηριστικό στους στραγγαλισμούς.

 Η άγρια δολοφονία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (5/5), λίγο πριν από τις 17:00, σε χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα, στο χωριό Πηγές Νέστου.

Έχουμε και λέμε… Ο μαθηματικός τύπος υπολογισμού για το ποσό της επιστροφής με βάση τις κυβερνητικές ανακοινώσεις

Το ζευγάρι είχαν βγει μαζί έξω, επέστρεψαν μαζί στο φαρμακείο που ήταν κλειστό και εκεί ενδεχομένως μετά από διαπληκτισμό ο δράστης στραγγάλισε την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών τους.

Παρέμεινε για ώρες μαζί της και οι συγγενείς τους, τους αναζητούσαν μάταια καθώς περνούσαν οι ώρες. Αργά τη νύχτα προς ξημερώματα κάλεσε ο ίδιος την Αστυνομία και είπε «ελάτε έχω κάνει κακό στη σύζυγό μου».

Αμέσως κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο φαρμακείο της γυναίκας του και αντίκρισε την 43χρονη νεκρή πάνω σε ένα κρεβάτι και δίπλα τον 55χρονο αιμόφυρτο στο πάτωμα. Ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο λαιμό και στους καρπούς για να αυτοκτονήσει. Μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Καβάλας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει να είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος του για τυχόν ενδοοικογενειακή βία, φαίνεται όμως πως είχαν συχνούς τσακωμούς και για τους ακριβείς λόγους πιστεύουν οι αστυνομικοί πως θα σχηματίσουν εικόνα όταν μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από τον δράστη.

Μανώλης Δράκος