• 29 Ιανουαρίου, 2022

Γιώργος Αλκαίος – H αλήθεια για τη φυγή στη Μήλο

 Γιώργος Αλκαίος – H αλήθεια για τη φυγή στη Μήλο

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Αλκαίος σε μια σπάνια συνέντευξη όπου και έλυσε όλους τους γρίφους για την φυγή του στη Μήλο.

Σχετικά με τη φήμη που υπήρξε πως η φυγή στη Μήλο το 2010 και το ξενοδοχείο που δημιούργησε ήταν κληρονομία από την γιαγιά του ο Αλκαίος ξεκαθάρισε:

«Δεν είχα τα δωμάτια, θέλω να το διορθώσω, έχουν πει ότι ήταν της γιαγιάς μου και στο νησί με ρωτάνε τι σχέση είχε η γιαγιά μου, είναι μια ωραία ιστορία. Ο ξάδερφός μου ο Σάββας, η Νίκη και η Τζένη Βικελή ήταν εκεί, πήγαινα πολλά χρόνια στη Μήλο για διακοπές αλλά δεν μεγάλωσα εκεί, πήγα εκεί 26 ετών. Με παίρνει ο Σάββας και μου λέει πως το οικόπεδο που ήθελα ήταν προς πώληση. Ήμουν σε μια συγκλονιστική κατάσταση προσωπική και δεν μπορούσα να πάω αλλά τελικά έγινε, πήρα το οικόπεδο, ξεκινήσαμε δύσκολα με δανειοδότηση. Είναι το σπίτι που έχω κι άλλα οκτώ δωμάτια. Δεν είχα φιλοδοξία να γίνω ξενοδόχος, έβαλα απλά την πινελιά μου, ως τα κρεβάτια είναι δικό μου σχέδιο και την πρώτη χρονιά που ανοίξαμε δεν κοιμόμουν μέχρι να επιστρέψει και ο τελευταίος πελάτης», αποκάλυψε ο Αλκαίος.

Ο τραγουδιστής εξήγησε ακόμα πως κατέβηκε στη Μήλο μόνος, χωρίς συντροφιά και έπρεπε να πουλήσει τα πάντα για να φύγει το 2010 από την Αθήνα, χωρίς να μιλήσει σε κανέναν ενώ συμπλήρωσε πως όποιος δεν έχει μείνει χειμώνα σε νησί, χάνει!

Ραγδαίες αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι κρύβεται πίσω από την… επανεμφάνιση “αυτόνομων” τομεαρχών στην Κουμουνδούρου

Η μυστική επιστροφή στην Αθήνα

Μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν πως ο Γιώργος Αλκαίος, επέστρεψε φέτος στην Αθήνα αλλά ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει γυρίσει από το 2018.

«Δεν επέστρεψα φέτος, γύρισα μυστικά πριν τρία χρόνια αλλά ήθελα να κάνω τα δικά μου πράγματα. Έκανα κάποια ταξίδια που ήθελα, ήταν το 2018 όταν ήρθα, δεν υπήρχε όλη αυτή η κατάσταση. Ασχολήθηκα με μουσική κινηματογράφου, έγραψα μουσική για μια ταινία, έκανα παραγωγές δικές μου για το κανάλι μου, δεν είχα ανάγκη να ξαναβγώ στη δουλειά, δεν θέλω να ξαναβγώ, δεν μπορώ να το ξανακάνω. Θα ήθελα να κάνω μια μουσική παράσταση, κάτι διαφορετικό, θέλω επαφή με τον κόσμο αλλά αυτή κατάσταση, αυτό που γίνεται με τον διαχωρισμό, εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Το καλοκαίρι θα κάνω τις συναυλίες που πάντα ονειρευόμουν», τόνισε ο τραγουδιστής για τις συνθήκες του κορονοϊού.

Όσο για την αλλαγή στο επώνυμό του, ο Γιώργος Αλκαίος που είναι γιος του επίσης τραγουδιστή Γιάννη Βασιλείου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Λέγεται πως η ιδέα για την αλλαγή ονόματος ήταν εξαιτίας μιας κοπέλας, δεν είναι έτσι. Ήμουν στο καμαρίνι με τον Δάκη και τον Σάκη Ρουβά, στο Show Center και συζητάμε για το αν θα αλλάξουμε όνομα», είπε ο Αλκαίος