Γιατί ο Μπογδάνος εκθέτει τον Γεραπετρίτη- Είχε “πράσινο φως” να συμμετάσχει στη ρατσιστική συγκέντρωση με Κασιδιάρη; (vid)

 Γιατί ο Μπογδάνος εκθέτει τον Γεραπετρίτη- Είχε “πράσινο φως” να συμμετάσχει στη ρατσιστική συγκέντρωση με Κασιδιάρη; (vid)

Οριστικά αποκομμένος, πλέον, από τη Ν.Δ, δίχως πιθανότητα επιστροφής στα κυβερνητικά ψηφοδέλτια, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στρέφεται ολοένα και εντονότερα κατά της κυβέρνησης και του επιτελείου του Μαξίμου. Αυτή τη φορά εκθέτει πολιτικά τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, αποκαλύπτοντας ότι του αναψε το πράσινο φως να συμμετάσχει σε ρατσιστική συγκέντρωση κατά των μεταναστών, δίπλα στον χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

Την έγκριση του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, αποκάλυψε πως πήρε ο τότε βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ώστε να δώσει το παρών στην ρατσιστική συγκέντρωση “αγανακτισμένων κατοίκων” και… χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη στην πλατεία Βικτωρίας, τον Ιούλιο του 2020.

Στις 15/07/2020, πραγματοποιείται στην πλατεία Βικτωρίας ρατσιστική – ξενοφοβική συγκέντρωση που διοργάνωσαν επιτροπές «αγανακτισμένων κατοίκων» της περιοχής, κατά των προσφύγων.

Το παρών δίνει όπως αναμενόταν ο καταδικασμένος πλέον μέλος της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης και τη ΝΔ εκπροσωπεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Χθες, στην εκπομπή Κontra24, με παρουσιάστρια τη Νατάσα Γιάμαλη, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, έριξε τη “βόμβα”.

«Η συγκέντρωση ήταν στις 6 το απόγευμα. Εγώ 4 και μισή πήγα στο γραφείο του κ. Γεραπετρίτη στο Μαξίμου και του είπα κ. υπουργέ πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού, τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει. Τί θα κάνουμε; “Κωνταντίνε, ναι κατέβα. Πρέπει να υπάρχει εκεί και άνθρωπος μας. Σας λέω κάτι αναντίρρητο και σαφές», δήλωσε ο Κωνστνατίνος Μπογδάνος.

Οι γνωρίζοντες, πάντως, τις σχέσεις που είχε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με το στενό επιτελείο του Μαξίμου, όσο ήταν βουλευτής της Ν.Δ, δεν εκπλήσσονται από τις βολές κατά του υπουργού Επικρατείας. Κάποιοι τις αποδίδουν και στην πληροφόρηση που έχει ο ανεξάρτητος πια βουλευτής για τα “στρατόπεδα” που έχουν διαμορφωθεί στην Ηρώδου του Αττικού.

Σεραφείμ Κοτρώτσος