• 27 Νοεμβρίου, 2021

Γεωργιάδης – “Είναι το ίδιο η θρησκευτική λατρεία με τα ψώνια;”

 Γεωργιάδης – “Είναι το ίδιο η θρησκευτική λατρεία με τα ψώνια;”

Τους λόγους για τους οποίους δεν θ’ απαιτείται αρνητικό rapid test για την είσοδο των ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες, κάτι το οποίο συμβαίνει στα σούπερ μάρκετ και στο Λιανεμπόριο, εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι οι παρεμβάσεις που ανακοινωθήκαν για τους ανεμβολίαστους είναι ανεφάρμοστες στην θρησκευτική λατρεία, «όχι γιατί δεν θέλουμε, αλλά γιατί σεβόμαστε την αξία της θρησκείας».

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία και η πίστη με κάποιον πολίτη που θέλει να πάει σε εμπορικό κατάστημα ή σε κομμωτήριο.

Ακρίτα: “Αληθεύει ότι κ. Βασιλακόπουλος έψαχνε ταίρι…”

«Είναι δυνατόν να λέμε στα σοβαρά ότι εξομοιώνουμε την ανάγκη του πιστού για την θρησκευτική λατρεία, με το να πάει κόψει τα νύχια της μία κυρία ή να φτιάξει τα μαλλιά της ή να αγοράσω εγώ ένα παντελόνι; Η αξία της θρησκευτικής λατρείας και της ασκήσεως της λατρείας για τον πιστό, έχει την ίδια αξία στην Ελλάδα με το να κάνω ψώνια;», είπε και συνέχισε: «Η εκκλησία για τον πιστό είναι πνευματική τροφή σοβαρή. Μπορεί αυτός που δεν πιστεύει, μπορεί να μην το καταλαβαίνει».