• 11 Μαΐου, 2021

Γαύδος: Η λεπτομέρεια που θα ρίξει φως στον θάνατο της Κορίνας

 Γαύδος: Η λεπτομέρεια που θα ρίξει φως στον θάνατο της Κορίνας

Ερωτήματα προκύπτουν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στη Γαύδο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 28χρονη Κορίνα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η εξέταση του μοιραίου αυτοκινήτου, έδειξε ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων είχε μπει η δεύτερη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτήματα, πώς είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ήταν σταματημένο με χειρόφρενο, να βρίσκεται με δευτέρα “κουμπωμένη” στο σασμάν, χωρίς χειρόφρενο.

“Σήκωσαν” δέκα καταλύτες αυτοκινήτων μέσα σε τέσσερις ημέρες

Η πλευρά της οικογένειας διερωτάται γιατί ενώ είχαν ενημερωθεί οι Αρχές για το συμβάν από νωρίς το πρωί και ενώ η ομάδα των διασωστών ήταν έτοιμη, η εντολή να πετάξει το ελικόπτερο που θα τους μετέφερε στη Γαύδο καθυστέρησε για ώρες και πέταξε τελικά χωρίς τους διασώστες.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας που μίλησε στο zarpanews.gr δήλωσε ότι πρέπει να διευκρινιστεί τίνος ευθύνη ήταν να δοθεί η εντολή και ποιος ήταν εκείνος που τελικά την έδωσε, μερικές ώρες αργότερα, με μοιραία αποτελέσματα για τη ζωή της Κορίνας.

“Έχω εντολή να εντοπιστούν και να αποδοθούν ευθύνες και το θέμα θα φτάσει ακόμα και μέχρι τον Άρειο Πάγο, αν χρειαστεί”, ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας. Ο δικηγόρος αναμένεται να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση και προκαταρτική εξέταση μαρτύρων, για να ληφθούν καταθέσεις για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Πηγή: zarpanews.gr