• 3 Αυγούστου, 2021

Φροντιστής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικα αγόρια

 Φροντιστής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου έστελνε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικα αγόρια

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Βόλου κατά του 30χρονου πρώην φροντιστή Aκαδημίας Ποδοσφαίρου στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου.

Ο 30χρονος έστελνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άσεμνες φωτογραφίες και προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικους αθλητές. Η προκαταρκτική εξέταση που είχε παραγγείλει η Εισαγγελία Βόλου ολοκληρώθηκε και η υπόθεση βρίσκεται στην ανάκριση. Ο πρώην φροντιστής θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Δημόσιο: Ανοιχτό το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού άφησε ο Βορίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες το taxydromos.gr, η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του δίωξη για πορνογραφία και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η δικογραφία της υπόθεσης, που συγκλόνισε την αθλητική οικογένεια, βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή, ο οποίος κάλεσε σε απολογία τον πρώην φροντιστή μεθαύριο Πέμπτη. Η δικογραφία περιλαμβάνει καταγγελίες από ανήλικους και γονείς ανηλίκων. Επισημαίνεται, ότι οι ανήλικοι δεν είναι όλοι μέλη της ίδιας ακαδημίας, ενώ κάποιοι άλλοι δεν είναι καν αθλητές.

Μάλιστα στη μία περίπτωση από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να προκύπτει ότι ο πρώην φροντιστής συναντήθηκε με ανήλικο.Σε καμία από τις υποθέσεις, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, δεν προκύπτει να υπήρξε συνουσία.

Ο 30χρονος «βομβάρδιζε» τους ανήλικους αθλητές με άσεμνες φωτογραφίες και προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου. Έβλεπε ότι εκείνοι δεν ανταποκρίνονταν και απέρριπταν τα μηνύματα, ωστόσο εκείνος συνέχιζε απτόητος. Προέβαινε στις ίδιες πράξεις ακόμη και όταν σταμάτησε να λειτουργεί η ακαδημία λόγω των μέτρων για την πανδημία τον περασμένο Οκτώβριο και παύτηκε από τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο για τις εν λόγω καταδικαστέες πράξεις.

Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας 14χρονου αθλητή που προχώρησε σε καταγγελία με την ελπίδα να λύσουν τη σιωπή τους και οι υπόλοιποι γονείς. «Συνήθως ο πρώην φροντιστής τα έστελνε απογεύματα. Ηταν αρκετά τα μηνύματα. Ο γιος μου δεν απαντούσε και τον απέρριπτε. Εκείνος συνέχιζε ακάθεκτος», είχε περιγράψει.

Πηγή: taxydromos.gr