• 24 Ιανουαρίου, 2021

Εύβοια: Η στιγμή του τραυματισμού του 24χρονου – Βούτηξε να πιάσει τον σταυρό (vid)

 Εύβοια: Η στιγμή του τραυματισμού του 24χρονου – Βούτηξε να πιάσει τον σταυρό (vid)

Κρίσιμη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας του 24χρονου, που χτύπησε σοβαρά στην προσπάθειά του να πιάσει το σταυρό στην Αμάρυνθο της Εύβοιας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το eviathema.gr, ο 24χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα και οδηγήθηκε στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου υποβλήθηκε σε αξονική εξέταση. Πληροφορίες αναφέρουν πως παρουσιάζει πρόβλημα κινητικότητας και αναμένεται να διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Θεσσαλονίκη: Μειωμένο κατά 30% το ιικό φορτίο των λυμάτων στις τελευταίες μετρήσεις

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης, όταν κάποιοι νέοι έριξαν μόνοι τους τον σταυρό στη θάλασσα και έπεσαν μέσα στο νερό για να τον πιάσουν. Ένας εξ΄ αυτών ήταν και ο 24χρονος, ο οποίος στην προσπάθειά του να βουτήξει στη θάλασσα, παραπάτησε, με αποτέλεσμα να πέσει με άσχημο τρόπο και να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό και τελικά έπρεπε να επιστρατευτεί ένα καΐκι για να μεταφερθεί στο λιμάνι της Αμαρύνθου και από εκεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το βίντεο από τον τραυματισμό του 24χρονου προκαλεί σοκ.

Πηγή: eviathema.gr