• 3 Δεκεμβρίου, 2020

Εξελίξεις στη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Ομολόγησε η 15χρονη

 Εξελίξεις στη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Ομολόγησε η 15χρονη

Παρούσα στη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της ήταν η 15χρονη που είχε προσαχθεί κι ανακρινόταν όλη τη νύχτα από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, όπως παραδέχτηκε η ίδια.

Η κόρη του θύματος παραδέχτηκε ότι ήταν παρούσα όταν δολοφονείτο η 50χρονη, η οποία πέθανε στον ύπνο της, από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφεραν μαζί με τον 17χρονο Ρουμάνο φίλο της.

Δήλωση-σοκ από γιατρό του Σωτηρία: “Ισως έρθει η στιγμή που θα διαλέγουμε ασθενείς”

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 17χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα με τη βοήθεια ενός, επίσης, ανήλικου Έλληνα φίλου του, ύστερα από συνεννόηση με την 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία φέρεται να είχε προστριβές με τη μητέρα της, μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Ο Ρουμάνος είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς ότι διέμενε τους τελευταίους μήνες μαζί με την 15χρονη και την μητέρα της στο σπίτι τους, ενώ αρχικά είχαν αποφασίσει να την δηλητηριάσουν. Επειδή δεν μπόρεσαν, όμως, αποφάσισαν να την σκοτώσουν. Ετσι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος την σκότωσε μαζί με τον ανήλικο φίλο του, ο οποίος αναζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαιριές και δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες μέσα στο σπίτι της.