• 21 Οκτωβρίου, 2021

Έξαλλη η Κάτια Δανδουλάκη με όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη

 Έξαλλη η Κάτια Δανδουλάκη με όσα είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη

Καλεσμένη στο “Πρωινό” ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε και για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πριν από μερικές ημέρες η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, ανέφερε πως “οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες”.

«Δεν μπορώ να το κριτικάρω αυτό γιατί για να το πει το εννοεί, δεν λέει κάτι που δεν το εννοεί. Λέει κάτι που εκείνη πιστεύει. Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, οπότε, τι; Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει.» ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη.

Λαζόπουλος: Αιφνίδια αποχώρηση από την “Προδοσία” – Τι συνέβη

«Σέβομαι αυτό που είπε η Ελισάβετ γιατί το αισθάνεται. Δεν ήταν ψεύτρα με τον εαυτό της. Γιατί να κατακρίνω κάτι; Κάποιος λέει κάτι που αισθάνεται. Τώρα, αν εσύ αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό κάνε το ή πες το. Εδώ υπάρχουν γυναίκες που έχουν ερωτευτεί τους βιαστές της. Τι να πεις; Υπάρχουν πράγματα που δεν τα κατανοεί το μυαλό» πρόσθεσε.

«Πώς θα απορρίψω έναν άνθρωπο για κάτι που είπε αν δεν το κατανοήσω; Πώς θα κρίνω έναν άνθρωπο που είπε κάτι αν δεν καταλάβω για ποιο λόγο το λέει αυτό» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Βιάζει κάποιος μια κοπέλα και την σκοτώνει και εσύ είσαι ο γείτονας και αυτός λέει… Πέσαμε από τα σύννεφα, ήταν ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου…. Τι να κρίνω από ένα γεγονός; Η ζωή είναι τόσο ανυπόφορα συναρπαστική και σκληρή και υπέροχη.

Πώς να κρίνω κάποιον που το πρωί πάω στη δουλειά του και το βράδυ σφάζει; Απλώς εγώ υποκλίνομαι σε αυτό το θαύμα, στην ψυχή. Αποφεύγω να μιλάω, γιατί οι πράξεις μιλάνε», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

Πηγή: enikos.gr