• 20 Απριλίου, 2021

ΕΣΤΙΑ: Μυστικό Δείπνο Μητσοτάκη παρουσία Αλαφούζου- Tι είπε για πρόωρες κάλπες και γιατί αποκάλεσε “πελάτη” τον Τσίπρα

 ΕΣΤΙΑ: Μυστικό Δείπνο Μητσοτάκη  παρουσία Αλαφούζου- Tι είπε για πρόωρες κάλπες και γιατί αποκάλεσε “πελάτη” τον Τσίπρα

«ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ διεξήχθη μετά πάσης μυστικότητος και με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων» γράφει η ΕΣΤΙΑ στο πρωτοσέλιδο.

Τίτλος: “Ο μυστικός δείπνος Κυριάκου για τις πρόωρες εκλογές”

Και συνεχίζει:

«Το μενού είχε βεβαίως πανδημία, σοβαρός μηντιάρχης των κοινωνικών δικτύων, επίτιμος προσκεκλημένος. Η βραδιά κύλησε ευχάριστα… Το ερώτημα για εκλογές τέθηκε ευθέως στον Πρωθυπουργό….»

  • «Ο κύριος Μητσοτάκης δεν είχε πολλά περιθώρια. Οι πρόωρες εκλογές είναι ένα εξαιρετικό προνόμιο πού επιφυλάσσει το Σύνταγμα στον Πρωθυπουργό για λόγους εξαιρετικής εθνικής σημασίας, και ακόμη και να τις έχει στο μυαλό του ως λίαν εξαιρετικό ενδεχόμενο δεν θα τις απεκάλυπτε ποτέ στο πλαίσιο ενός ιδιωτικού ανεπισήμου δείπνου. Ακόμη και αν σε αυτόν μετείχαν άνθρωποι εμπιστοσύνης του, φημισμένοι και δοκιμασμένοι για την εχεμύθειά τους. “Εκλογές να κάνω για ποιο λόγο; Ο Τσίπρας έχει αποδειχθεί ότι είναι… πελάτης μας! Γιατί να το ρισκάρουμε, να τον κατανικήσουμε και να βρεθούμε στο μέλλον απέναντι νέου αντιπάλου;” ήταν το επιχείρημα τού Πρωθυπουργού για την απόρριψη κάθε σεναρίου διεξαγωγής εκλογών».