Έρευνα για ενδεχόμενη εμπλοκή ανήλικων προσώπων στην υπόθεση Παναγιωτόπουλου

 Έρευνα για ενδεχόμενη εμπλοκή ανήλικων προσώπων στην υπόθεση Παναγιωτόπουλου

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Παναγιωτόπουλου. Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών ακόμη και για ενδεχόμενη εμπλοκή ανήλικων προσώπων σε «βίντεο ερωτικού περιεχομένου», που αναρτούσε εν αγνοία πρώην συντρόφων του, βρίσκεται ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, σύμφωνα με το cnn.gr.

Oι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη δώσει εντολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να «σαρώσει» ελληνικές και ξένες «ροζ» σελίδες για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του Στάθη Παναγιωτόπουλου με ειδική παραγγελία να ελεγχθεί διεξοδικά αν προκύπτει τυχόν εμπλοκή και ανήλικων προσώπων.

Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Όπως είναι γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του.

Συγκεκριμένα οι περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί στον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι οι εξής: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ.

Πηγή: cnn.gr

Χρήστος Σταθόπουλος