• 23 Απριλίου, 2021

Ερασιτεχνικά βίντεο καταρρίπτουν την “μαγική” εικόνα της ΕΛ.ΑΣ – Εκφοβισμός και κυνηγητό φοιτητών και δημοσιογράφων (vid)

 Ερασιτεχνικά βίντεο καταρρίπτουν την “μαγική” εικόνα της ΕΛ.ΑΣ – Εκφοβισμός και κυνηγητό φοιτητών και δημοσιογράφων (vid)

Δυνάμεις των ΜΑΤ εισέβαλαν στο Αριστοτέλειο προκειμένου να διαλύσουν την κατάληψη που είχε ήδη λήξει και όπως φαίνεται στα ερασιτεχνικά βίντεο στόχος ήταν να εκφοβίσουν τους φοιτητές που διαμαρτύρονται για τον νόμο Κεραμέως.

Οι άνδρες των ΜΑΤ όπου έβλεπαν φοιτητές τους έκαναν απρόκλητη επίθεση ενώ δεν γλίτωσαν και οι δημοσιογράφοι που πήγαν να καλύψουν την εκκένωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το δικό της βίντεο όπου εμφανίζονται φοιτητές να είναι δεμένοι με tire up ως κοινοί εγκληματίες.

  • Σύμφωνα με τους μάρτυρες οι φοιτητές και οι φοιτήτριες διατάχτηκαν να ξαπλώσουν κάτω και οι αστυνομικοί έδεσαν τα χέρια τους ενώ αργότερα, άγνωστο με ποιο κριτήριο, πραγματοποιήθηκε διαλογή εκείνων που θα προσαχθούν και εκείνων που θα αφεθούν ελεύθεροι.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν χημικά στους φοιτητές που άφησαν ελεύθερους και συνέχισαν τους προπηλακισμούς σε όσους φοιτητές ήταν στον χώρο του Πανεπιστημίου και ενώ η εκκένωση της κατάληψης είχε ολοκληρωθεί χωρίς να γίνει κανένα επεισόδιο. 

Η ΕΛΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ: