• 25 Οκτωβρίου, 2021

Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της δράστιδος και του 40χρονου μετά τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

 Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της δράστιδος και του 40χρονου μετά τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η δράστις φαίνεται να έχει μετανιώσει που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, την ώρα που η συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου, συγκλόνισε…

Αντίδραση φαίνεται να υπάρχει και από την πλευρά του 40χρονου, καθώς τα όσα ακούστηκαν από τον δικηγόρο του θύμωσαν και εξόργισαν την Ιωάννα.

Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης η συνέντευξη της Ιωάννας στην Καινούργιου

Όσον αφορά στη δράστιδα, η οποία βρίσκεται στο κελί 13 του Κορυδαλλού, χθες δεν προαυλίστηκε και σύμφωνα με τις πληροφορίες έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχη μετά τη συνέντευξη. Την επισκέφθηκε ο αδελφός της το μεσημέρι και φέρεται να συζήτησαν ότι μάλλον δεν ήταν σωστή η απόφαση να μην παραστεί στο δικαστήριο.

Τι είπε ο συνήγορος του 40χρονου μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο συνήγορος του 40χρονου από την πλευρά του είπε στον ΑΝΤ1 ότι «δεν έχω πει αυτά που ακούστηκαν ή διαδόθηκαν. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση προφορική ή γραπτή. Πρόκειται για μια άκομψη συρραφή παλιών δηλώσεων. Μου έβαλαν λόγια που δεν έχω πει.

Και εγώ και ο πελάτης μου θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην Ιωάννα. Θα εμφανιστούμε στο δικαστήριο για να πούμε όσα γνωρίζουμε.

Ο 40χρονος θέλει να εξηγήσει μετά τη συνέντευξη ότι δεν υπαινίχθηκε ότι υπήρχε κάποιο άλλο πρόσωπο και ότι όλα όσα έχει καταθέσει μέχρι τώρα στις Αρχές, θα τα πει και στο δικαστήριο. Έχει πάρει κλήση και θα τα πει στο δικαστήριο.

Πηγή: enikos.gr