Επίθεση Χρυσοχοΐδη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την κριτική για την Εθνική Οδό: “Έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι”

 Επίθεση Χρυσοχοΐδη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την κριτική για την Εθνική Οδό: “Έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι”

Για να καλύψει την πλήρη απουσία του κρατικού μηχανισμού κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προχώρησε σε πολιτικές χυδαιότητες κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την αξιωματική αντιπολίτευση ότι έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπεραμύνθηκε της απόφασής του να κλείσει η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, εξαιτίας της «Μήδειας», τονίζοντας ότι «σε κάθε περίπτωση θα το ξαναέκανα».

Οι πρέσβεις κάνουν χιούμορ με την “Μήδεια”- Ο Φινλανδός με… μαγιό και ο Νορβηγός κάνει… σκι στη Φιλοθέη- Η ανάρτηση Πάϊατ και τα σχόλια Βρετανού και Ρώσου

Απαντώντας στην ερώτηση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος ζητά εξηγήσεις για το γεγονός ότι ο ιδιώτης διαχειριστής της εθνικής Αθηνών – Λαμίας γλίτωσε πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ, έκανε λόγο για «πολιτικά γελοίο ισχυρισμό».

«Αυτοί που το ρωτούν αυτό το πράγμα ας αναρωτηθούν τι έκαναν στο Μάτι που έκαψαν 100 ανθρώπους» σημείωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας.

Μανώλης Δράκος