• 30 Ιουλίου, 2021

Εμπλέκεται σε εμπόριο ναρκωτικών ο γυναικοκτόνος; “Υπάρχει κάποια βάση” λέει ο πατέρας της Καρολάιν – Τι απαντά ο ίδιος από τη φυλακή και τι λέει για τον Δογιάκη

 Εμπλέκεται σε εμπόριο ναρκωτικών ο γυναικοκτόνος; “Υπάρχει κάποια βάση” λέει ο πατέρας της Καρολάιν – Τι απαντά ο ίδιος από τη φυλακή και τι λέει για τον Δογιάκη

Παρέμβαση μέσω του ΑΝΤ1 και της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” θέλησε να κάνει ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, την ώρα που ο πατέρας της κοπέλας ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά ως προς τα κίνητρά του με δηλώσεις σε αγγλική εφημερίδα. Η βρετανική εφημερίδα «Sun» ζήτησε τη γνώμη του πατέρα της αδικοχαμένης 20χρονης για τις φήμες και τα υπονοούμενα σχετικά με ενδεχόμενες παράνομες δραστηριότητες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο  Ντέιβιντ Κράουτς  απαντώντας  τόνισε ότι πίστεψε πως υπήρχε «κάποια βάση» στις φήμες ότι ο δολοφόνος συνδεόταν με λαθρεμπόριο ναρκωτικών!

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως η Καρολάιν είχε ισχυρή «αίσθηση του σωστού και του λάθους» και πως θα είχε απειλήσει να τον εγκαταλείψει, αν ανακάλυπτε ότι ήταν μπλεγμένος.

Ο Αναγνωστόπουλος με τη σειρά του επιχείρησε να διαψεύσει όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα.

“Τσιμπάνε” οι νέοι στα 150αρια; Η στροφή Μητσοτάκη και η στρατηγική Τσίπρα για τους 17+

Αρχικά,  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η κόρη του στην οικογένεια της γυναίκας του. “Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο” είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, προχωρά σε διευκρινήσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας. “Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του” δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος. “Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα” πρόσθεσε.

Επίσης σημείωσε ότι του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός». “Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ  στο μαγαζί του” τόνισε. Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: “Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια”.

Τέλος σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν “την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο” κατέληξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.