• 24 Ιανουαρίου, 2022

Εμετικό σχόλιο Κασιμάτη για Κατρούγκαλο – Θύελλα εναντίον του στα social media – Μικροπρεπής “συγγνώμη” από τον ίδιο

 Εμετικό σχόλιο Κασιμάτη για Κατρούγκαλο – Θύελλα εναντίον του στα social media – Μικροπρεπής “συγγνώμη” από τον ίδιο

«Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς…» έγραψε ο Στέφανος Κασιμάτης στη λεζάντα της φωτογραφίας

Η πρακτική του Στέφανου Κασιμάτη του αρθρογράφου της Καθημερινής είναι γνωστή. Επιχειρεί να γελοιοποιήσει τους πολιτικούς αντιπάλους του. Πρόκειται για έναν “ειδικό” στις χυδαιότητες και τις δολοφονίες χαρακτήρα, από την εποχή ακόμα που αρθρογράφούσε στο “Βήμα” κρυπτόμενος πίσω από το ψευδώνυμο “Πανδώρα”.

Είναι, επίσης, ο δημοσιογράφος εκείνος που ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως την “Χρυσή Αυγή”.

Είναι όμως γνωστό στους δημοσιογραφικούς κύκλους ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον κράτησε στο νοσοκομείο για κάποιες εβδομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος όμως δεν πτοήθηκε και υπερασπίστηκε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις συμφωνίες περί ΑΟΖ.

Λεπτομέρεια, ίσως, για τον Στέφανο Κασιμάτη ο οποίος δεν είναι πρώτη φορά που εκφράζει χολερικές απόψεις, γεμάτες μισανθρωπισμό (δείτε εδώ προηγούμενο σεξιστικό άρθρο για τους Εύζωνες και τη συγγνώμη της εφημερίδας).

Η ετεροχρονισμένη συγγνώμη του (παραπέμπεται στο τέλος του κειμένου η ανακοίνωση στην οποία αποδίδει στην αφέλεια του το λάθος του και ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε) δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι είναι ειλικρινής ή προέρχεται λόγω της θύελλας των επικριτικών σχολίων από δημοσιογράφους στο twitter.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες ο Διευθυντής της Καθημερινής επικοινώνησε ήδη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο και ζήτησε συγγνώμη ενώ θα υπάρξει και ανακοίνωση αποδοκιμασίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, η οποία γενικώς θέλει το χρόνο της….

Πρώτος από το κυβερνών κόμμα αντέδρασε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος

Στα social πάντως και ειδικά στο twitter υπήρξε κυριολεκτικά θύελλα σχολίων:

Όταν ήμουν 25 χρονών, με κάλεσε η Ελένη Βλαχου η μεγάλη κυρία της δημοσιογραφίας και μου πρότεινε να εργαστώ στην…

Gepostet von Elena Akrita am Freitag, 28. August 2020

Η ΣYΓΓNΩMH ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΠPOΣ TON ΓIΩPΓO KATPOYΓKAΛO, ΓΙΑ ΤΟ… ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ…

ΣTH ΦΩTOΓPAΦIA THΣ ΠAPAΣKEYHΣ ΔIEΠPAΞA ENA ΣOBAPO ΛAΘOΣ, EΞAITIAΣ THΣ AΦEΛEIAΣ MOY. XPΩΣTΩ, ΩΣ EK TOYTOY, MIA ΣYΓΓNΩMH TOΣO ΣTON IΔIO TON ΓIΩPΓO KATPOYΓKAΛO OΣO KAI ΣTOYΣ ANAΓNΩΣTEΣ, KAΘΩΣ ΔEN EΓNΩPIZA (KAI OYTE MΠOPOYΣA NA YΠOΘEΣΩ, EΞ OY KAI H AΦEΛEIA) OTI H AΠΩΛEIA TΩN MAΛΛIΩN TOY ΠPΩHN YΠOYPΓOY OΦEIΛETAI ΣE ΘEPAΠEIA ΣTHN OΠOIA YΠOBΛHΘHKE ΣTIΣ APXEΣ TOY MHNOΣ ΓIA THN ANTIMETΩΠIΣH ENOΣ ΠPOBΛHMATOΣ YΓEIAΣ. ΠΛHPOΦOPOYMAI MAΛIΣTA OTI OI ΓIATPOI TOY EIXAN ΣYΣTHΣEI NA ΠAPAMEINEI OIKOYPΩN MEXPI TA MEΣA ΣEΠTEMBPIOY, AΛΛA ΣTON IΔIO EΠIKPATHΣE TO AIΣΘHMA THΣ YΠOXPEΩΣHΣ NA ΠAPAΣTEI ΣTH BOYΛH, ΔEΔOMENOY OTI ΣTON ΣYPIZA ΔEN ΠEPIΣΣEYOYN OI EIΔIKOI ΠEPI TA EΛΛHNOTOYPKIKA. TOY EYXOMAI OΛOΨYXΩΣ KAΛH ΔYNAMH KAI KAΛH ANAPPΩΣH. NA EΠANEΛΘEI ΓEPOΣ KAI ΔYNATOΣ.

ΣTEΦANOΣ KAΣΣIMATHΣ