• 13 Ιουνίου, 2021

Εκτός ορίων ο Μαρκόπουλος: Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να αυξηθούν τα κρούσματα κοροναϊού (vid)

 Εκτός ορίων ο Μαρκόπουλος: Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να αυξηθούν τα κρούσματα κοροναϊού (vid)

Πολιτικό ατόπημα, η ανοίκεια επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ από τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο οποίος είπε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιθυμεί αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού.

Ο Δ. Μαρκόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «κάποιοι θέλουν αύξηση των κρουσμάτων για να δικαιολογηθούν πολιτικά».

Ο ίδιος μάλιστα προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αήθη επίθεσή του αναρωτήθηκε «ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν επενδύει πολιτικά στην καταστροφή από τον κορωνοϊό».

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη χυδαιότητα Μαρκόπουλου

Την άμεση ανασκευή όσων χυδαίων είπε ο Δ. Μαρκόπουλος ζητεί η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας ότι από την πρώτη μέρα της πανδημίας «ο ΣΥΡΙΖΑ πιέζει για το αυτονόητο: για τα απαραίτητα μέτρα άμεσης ενίσχυσης του ΕΣΥ, ώστε να προστατέψουμε την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια υγεία».

«Οκτώ μήνες η κυβέρνηση αυτοθαυμάζεται, ενώ τα δημόσια νοσοκομεία είναι στο κόκκινο και η κοινωνία αντιμέτωπη με μία νέα χρεοκοπία» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «πάει πολύ ο κ. Μαρκόπουλος της ΝΔ να χυδαιολογεί και να ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θέλει αύξηση των κρουσμάτων και επενδύει πολιτικά στην καταστροφή. Ήμασταν σίγουροι για τον τρόπο της πολιτικής του σκέψης, αλλά να γνωρίζει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Είτε θα ανασκευάσει την αδιανόητη χυδαιότητα ή, εάν δεν αποπεμφθεί, αυτή η χυδαιότητα θα βαραίνει το σύνολο της ΝΔ».

Νικολαΐδης: Ο Δ. Μαρκόπουλος κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

«”Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει πολιτικά στην καταστροφή απ τον κορωνοϊο” μας λέει ο Δ. Μαρκόπουλος. Μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, βάζοντας νέα χαμηλά στάνταρ στον δημόσιο πολιτικό λόγο, α λα Τράμπ», δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του στον πρπσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχολιάζει ότι «θα έλεγε κανείς πως δεν πάει πιο κάτω, αλλά ας μη γελιόμαστε. Είναι απλά θέμα χρόνου».