Εκτός ορίων ο Α. Γεωργιάδης απείλησε on air δημοσιογράφο ότι θα του κάνει αγωγή (vid)

 Εκτός ορίων ο Α. Γεωργιάδης απείλησε on air δημοσιογράφο ότι θα του κάνει αγωγή (vid)

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, επιτέθηκε επί προσωπικού και απείλησε με αγωγή και… αποζημίωση 100.000 ευρώ, τον δημοσιογράφο του documento και μέλος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Χατζηνικόλα.

Αφορμή έγγραφο του FBΙ που αναφέρει το όνομα του Άδωνη Γεωργιάδη, το οποίο επικαλείται -φυσικά- ο Δημήτρης Χατζηνικόλας.

«Ολοκληρώνεται το ερχόμενο Φθινόπωρο η έρευνα του FBI για τη Novartis και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί με παραδοχή της Novartis ότι χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς στην Ελλάδα για να μανιπουλάρει τις τιμές των φαρμάκων. Πως γίνεται να γίνονται αυτά στην Αμερική και εδώ να μιλάμε ακόμα για σκευωρία;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Documento.

«Από το 2015 υπήρχε η αναφορά για τον Παπασταύρου και ως όφειλε η Εισαγγελέας Διαφθοράς έπρεπε να τη στείλει στην Βουλή δεν έχει σταλεί από το 2015», πρόσθεσε.

Τότε ο Άδωνης είπε πως η Novartis του ζητάει «συγγνώμη» ενώ ο Δ. Χατζηνικόλας του απάντησε ότι προφανώς δεν θα τον ενέπλεκε η Νovartis αλλά το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, επικαλούμενο το σχετικό έγγραφο.

Η απάντηση του υπουργού ήταν ότι θα κάνει αγωγή στον δημοσιογράφο που το επικαλείται!

«Να το πάρεις πίσω», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Όχι δεν το παίρνω γιατί υπάρχει το έγγραφο. Γιατί να το πάρω πίσω;», απάντησε σε υψηλούς τόνους ο Δ. Χατζηνικόλας.

Παναγιώτης Δρίβας