Εκτός Φεστιβάλ Επιδαύρου ο Κιμούλης μετά τις καταγγελίες του εις βάρος του

 Εκτός Φεστιβάλ Επιδαύρου ο Κιμούλης μετά τις καταγγελίες του εις βάρος του

Χωρίς τον Γιώργο Κιμούλη το Φεστιβάλ Επιδαύρου το καλοκαίρι, λόγω των καταγγελιών εις βάρος του.

Σύμφωνα με το enikos.gr, η παράσταση «Φιλοκτήτης» θα ανέβαινε στην Επίδαυρο με τον Γιώργο Κιμούλη να κρατάει τον ομώνυμο ρόλο και να υπογράφει την μετάφρασή του. Τη σκηνοθεσία θα έκανε ο Τσέζαρις Γκραουζίνις, ενώ δίπλα στον πρωταγωνιστή θα βλέπαμε στο ρόλο του Οδυσσέα τον Βασίλη Μπισμπίκη και σε αυτόν του Νεοπτόλεμου τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση κατά γνωστού σκηνοθέτη από πρώην ηθοποιό

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο θεατρικός παραγωγός Γιώργος Λυκιαρδόπουλος δεν θα ανεβάσει το συγκεκριμένο έργο χωρίς εκείνον και πως έχει στραφεί ήδη σε αναζήτηση άλλης τραγωδίας που θα παρουσιάσει στο Φεστιβάλ.

Από τη μια λοιπόν ήρθε η ανακοίνωση από την ΕΡΤ που λέει «πως λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο ΣΕΗ, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” κι από την άλλη ήρθε η πληροφορία πως ο Κιμούλης “κόπηκε’ από το Φεστιβάλ Επιδαύρου, λόγω της ανάλογης αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να έχει ένας κρατικός φορέας.

Πηγή: enikos.gr

Χρήστος Σταθόπουλος