• 27 Νοεμβρίου, 2021

Έκκληση στους διαδηλωτές του πατέρα του 18χρονου που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά: Μην κάνετε ζημιές (vid)

 Έκκληση στους διαδηλωτές του πατέρα του 18χρονου που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά: Μην κάνετε ζημιές (vid)

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok φαίνεται ο πατέρας του νεαρού Ρομά να λέει τα εξής: «Είμαι ο Ηλίας Σαμπάνης, ο πατέρας του Νίκου. Θέλω μια χάρη από εσάς. Στους Έλληνες πολίτες να μην κάνετε ζημιές. Σας παρακαλώ πολύ και σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο».

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα Ρομά σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας και κυρίως στην Αττική έχουν προκαλέσει επεισόδια σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για ό,τι έγινε στο Πέραμα.

Τελευταία χρονικά η διαμαρτυρία το βράδυ της Τρίτης στα Μέγαρα όταν Ρομά έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τις δυνάμεις της αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο.

Πιο επεισοδιακή η διαμαρτυρία το βράδυ της Δευτέρας, πάλι στα Μέγαρα, με τέσσερις αστυνομικούς να τραυματίζονται καθώς τρεις από αυτούς δέχθηκαν σκάγια από κυνηγετικό όπλο και ο τέταρτος δέχθηκε πέτρα.

@panagiotismelaxrinos

Ο πατέρας του Νίκου σας παρακαλεί να μην κάνετε ζημιές στους Έλληνες πολίτες και σας ευχαριστεί για την συμπαράσταση θέλει μόνο δικαιοσύνη από το κράτος

♬ πρωτότυπος ήχος – Tik Toker